-
Behemothi i IRAK
Zna ktoś strony na których są dzwonki tego zespołu i stronkę z filmami egzekucji amerykanów itp.???
-
Re: Behemothi i IRAK
Ciebie to chyba daf po...!!! Mam nadzieję, że nie zamiesci nikt linku do strony z filmami z egzekucji! Sorrka, ale myslałem ze masz wiecej oleju we łbie, ale Twoje ostatnie wyczyny świadczą przeciwko Tobie!
-
Ja tam obejrzalem i osobiscie moge bez problemu patrzec jak komus lba ucinaja chociaz uwazam ze mam troche "oleju". Filmiki powinienes znalesc chociazby na p2p.
execution
-
Każdy ma jakieś zboczenia.. ;D JOKE!! ;P
"i osobiscie moge bez problemu patrzec jak komus lba ucinaja" - SUPER!! Możesz być z siebie dumny!! Najwyższa pora na wymianę oleju..
-
a co zlego w patrzeniu na to??? tez bym chcial to zobaczyc.... bo jeszcze nie widzialem ....
-
No dobra mogłem dodać żeby podawać mi na priv. Ale ja tam nie widzę w tym nic dziwnego.
-
blk nie czytałeś etykietki??? olej wymienia sie co sezon lub po przejechaniu 10 000 km!!! a i radze tez coś z płynem chamulcowym zrobić bo zero pochamowania w wypowiedziach Nie mogłes napisać łagodniej tego posta... zaraz będzie ze sadysta jesteś
__________________________________________________ ____________
Osobiście nienawidze amerykanów ten naród mnie grzecznie mówiąc denerwuje, ale nie życze nikomu (nawet im) obcinania głowy w jakimś zadupiu to jest barbarzyństwo!!! żyjemy w 21 wieku a niektórzy nie ruszyli z miejsca (chodzi mi o rozwój umysłowy) przez ostatnie kilkaset lat ,zero tolerancji i samopochamowania .Jedynimi ludzmi których bym mógł "zarznąć" choćby nawet tępą rzyletką to są ci jechani oseteńscy terroryści chociaz drugiej strony rosjanie też nie sa lepsi od nich. :/
-
siemka daf podaj mi swojego meila
-
HEHEHEH Dominik 1 może i tak ale zobacz co się na tym świecie dzieje nawet w tej naszej polsce uczcuwy człowiek niczego się nie dorobi polacy kradną na każdym kroku żeby tylko jak najwiecej mieć pieniedzy.
Amerykanie sami się wepchali do iraku i napewno nie poszli po broń tylko po ropę pod pretekstem broni.
Amerykańce nie szanują swoich ludzi polak za polakiem stanie a amerykanin za amerykaninem nie.
W iraku będą obcinali głowy gdyż amerykanom wcale nie zależy na tych niewinnych ludziach .
Jak by porwaliu żonę prezydenta albio jakiegoś innego żadzącego krajem to z iraku w ciągu 24h nie było by ani jednego żołnieża
-
gekon1@o2.pl
Znalazłem już trochę filmów w kazie.
Uprawnienia umieszczania postów