-
Re: "Kto Ty jesteś?" czyli krótka bądź długa historia nicka
moja sie wzieła z predstawienia w którym grałem 2 główne role .... sam przedstawiłem rozmowwe zeusa z prometeuszem ( czy jakos tak). W kulminacyjnym punkcie gdy dałem moc prometeyszowi ( właściewie to buty czy cos w tym stylu) to wszyscy wymiekli bo zrobiłem to cos ala power rangers albo inne takie bajki. Ale nie ma co było efektowne :] ( nie śmiejcie sie tak bardzo ze mnei to byłó ze 7 lat temu :P)
pozdrowienia
-
heh ja ci powiem ze ludzie są lekko poje____ ja miałem ten sam problem ,ale ze podpisywałem sie D.Ragan zmienili mi xywke i wołali na mnie dragon zresztą teraz też ale ,to mnie troche drażni bo jakby nie patrzeć za bardzo amerykańskie.
-
Nokeg to od tyłu gekoN, jak sie rekestrowałem pierwszy dzien miałem gekona i tak jakoś wyszło:-)
-
a moj to sie wziol tylko dlaego ze moj harkter pasuje do tych przeympatycznych kociakow
-
...potrzebowałam jako login do skrzynki czy cos...a dzień przed wypożyczyłam atlas roślin ..otworzyłam go na pierwszej str indexu i znalazłam ..avokado, które po łacinie brzmi persea, nie lubie smaku tego owocu - może to moja pokręcona podswiadomość chciała bym taką sobie nazwe wybrała
-
Uprawnienia umieszczania postów