Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 56

Wątek: "Kto Ty jesteś?" czyli krótka bądź długa historia nicka

M.I.R.A.S.
    Guest

Re: "Kto Ty jesteś?" czyli krótka bądź długa historia nicka

Mój nick wzil sie od imienia

ATRAX HAHAHHA

DOBRE!!!!!!! HAHHA ROZSMIESZYLES MNIE POWAZNIE ;] Z TYM NICKIEM ;] A raczej z jego alternatywa ;]

I pozwolcie iz geneza mojego pseudonimu pozostanie niewyjasniona.... hihi

Mój nick (jak zapewne trudno sie domyślić) wziął sie poprostu od imienia. Kiedyś (jakieś 2-3lata temu) kumpel dla jaj dorzucił mi 'Q' na końcu i tak jakos sie zostało. U każdego znajomego w komie widnieje jako 'MareQ'
    Jeszcze mówią na mnie maniek (dlaczego? nie wiem:P) albo Stefan 'siara' siarzewski, ale to odrębna historia :P W każdym razie na sieci tego wogóle nie używam.
    Kiedyś (przed moim 'Q') używałem albo siostra_teresa (np jak sie grało w Unreala po kafejach jak to było jeszcze modne, albo w CS'a), albo (żadziej) ojciec_benedykt

Deathscythe
    Guest

Normalnie wszędzie się loguje jako "Devil" ale ten nick był już zajęty więc wziołem sobie "Deathscythe" od anime "Gundam Wing" które wtedy oglądałem. Deathscythe znaczyło w anime inaczej "Bóg Śmierci" a to jest podobne do "Devil"

hehe moj rowniez jest od imienia :P a moj drugi nick to "core", wzial sie chyba z nikąd...

AGAM pochodzi od mojej pierwszej jaszczurki jaka była agamka błotna poza tym bawio mnie jak ktoś do mnie zagadaywął Agniesiu No czasem mnie dobijają posty typu czemu mój agam nie chce kopulowac z samiczką :PPPP Bo to musi być kopnięty agam :/ sesese
    Mój przyjaciel nazwya mnie Gorgo (czyt. dżordżo), czasem mówią mi Murino (od murinusa), a dla siostry jestem kędzior (od kędziora) )))
    A sam na siebie mówie Czub - jedna z przyczyn świadczy o moim typie osobowości a druga .... można zobaczyć na foto w profilu

Dark Raptor
    Guest

To chyba raczej znaczy "kosa śmierci" lub "śmiertelna kosa"... ale pasuje :-)

a moj to skrot od ksywy ZIeciU czyli ZIU nie chcialo mi sie wpisac zieciu bo za dlugo ;] len jestem.

hmmm nie miałem co wymyślić a akurat oglądałem allegro komiksy i widzialem komiks "Tom and Jerry" No i mam taki nick :P

Zawsze mnie tak kumple nazywali.W klasie w liceum było 5 facetów o tym samym imieniu i tam też się to przezwisko przyjęło.No i każdy Wojtek w klasie miał przezwisko.Przyzwyczaiłem się do tego stopnia,że na studiach nie zawsze reagowałem gdy ktoś mówił do mnie po imieniu. A powstało ono oczywiście na bazie nazwiska ))

Uprawnienia umieszczania postów