-
Myszka (komputerowa) - dziwna sprawa
Dość często jak nie ruszam myszki przez chwilę, po ekranie zaczyna mi w losowym kierunku po lini prostej przesuwać się kursor. Co to może być?? (raczej nie jest to wirus)
-
Re: Myszka (komputerowa) - dziwna sprawa
mysz kulkowa czy optyczna ??
-
mi w optycznej bezprzewodowej tak sie robi jak mam slaba baterie
-
-
Stosujesz podkładkę pod mysz, jeśli tak to ja wywal, zastąp czymś innym, a może zainstalowałeś nowego SP2.??
-
Przeczyść wałki... powinno pomóc...
-
Ja bym stawiał na złamany przewód.
-
kup sobie optyczną myszke kablową, najlepsze co może być, cały radiowy sprzęt to badziewia :-]
mam moją od chyba pół roku, żadnego czyszczenia, żadnych problemów, poprzednio myszki kulkowe eksploatowałem w około 3 miechy i do szuflady :-)
-
Eeee tam. Jak kupowałeś od ruskich z bazaru za piwo, to nie dziwne, że tak było. :P
Ja mam teraz A4-Tech WWW-11 (kulka + przewód). Eksploatuję ją już ze 4 lata kilka do kilkunastu godzine dziennie i działa bezproblemowo.
Wychodzę z założenia, ze mysz należy do tych rzeczy, które trzeba dobrze dobrać, bo ma ona bezpośredni wpływ na komfort korzystania z komputera. Przy czym dobra jakość nie zawsze musi iść w parze z ceną choć i to ma swoje granice.
-
Mefisto, chyba rzeczywiście z przewodem coś jest nie tak, jak ruszam samym kablem to wtedy kursor jeździ.
Uprawnienia umieszczania postów