Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: CO TU SIE WYRABIA!

CO TU SIE WYRABIA!

Kurcze... przegladam to forum i przegladm i jak sie tak czyta to mozna swira dostac...
    Jakies pomysly przenoszenia pajakow za pomoca wibracji w telefonie komorkowym, ciagle agresje - spry i nieustanne publiczne klotnie maloletnich hodowcow z jednego podworka, obelgi i zarzuty na dobrych i doswiadczonych hodowcow (patrz post kosiu - pajeczaki) -> loko, ziu respekt. ... no kwiatkow jest duzo... czekam az sie pojawi pomysl instalacji systemu ogrzewania wewnatrz "klisza-box`u"....

A czy Ty znasz jeszcze jakies ciekwawe posty ?

Re: CO TU SIE WYRABIA!

po to polska nie elegancja frncja :P:P

"Jak podnieść temperature w szufladzie ?"
    To też jest w miare dobre

Deathscythe
    Guest

ehhh tak to już jest...

mnie poprostu rozwalają kędziorkowcy

Kazdy ponad kazdym , tez juz chciałem pisać jak ten koleś na loko jechał , bo trudno żeby ktos kto niewie jak vagansa L1 przenisc obrazał kogos z taka wiedza jak loko .

Atrax Robustus
    Guest

Mnie tez rozwalaja kedziorkowcy. Ale ja jestem wdzieczny i tez rozwalam ich jak tylko moge :/

Deathscythe
    Guest

może założymy forum "Kędziorkowcy" :P

niemam nic do kedziorów ja zaczynałem też od kędiora( teraz mam już wiekszą kolekcje)

Atrax mówiąc o kędziorkowcach miał chyba na myśli os które dopiero kupiły pająka (a tak prawda że najczęściej jest to kędzior ;] ) nie przeczytali opisu/faq i rzucaja pytaniami typu "mój kedzior nie ruszył sie od 15 min, co z nim jest??" albo mój kędzior nie jadł od 2 dnie, czy przeżyje??". Hehe ja juz do tego przywykłem i jak mam dobry humor to odpowiadam, jak zły to nie reaguje ;]

Uprawnienia umieszczania postów