Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Hotel Gołębiewski i inne atrakcje :D

Mieszany widok

Hotel Gołębiewski i inne atrakcje :D

Dzisiaj byłem na wycieczce w tym hotelu w wiśle ludzie normalnie full wypas ... miodzio... po drodze zwiedziliśmy Fabryke kapeluszy w Skoczowie ludzie jak w tej fabryce śmierdzi Fujjjj tego smrodu do końca życia niezapomne do tej pory żygac mi sie chce bleeeee no ale hotel gołębiewski miodzio ;-) na koniec chyba najlepsza atrakcja wycieczki Pokaz Lotów Ptaków Drapieżnych to mi sie najbardziej podobało :] polecam fajne widowisko ;-) w rolach głównych Myszołów,Kania ruda , Sowa śnieżna , Myszołów rudosterny , Pustułka NoOo i anjlepszy ziomal Bielik Amerykański :] podobno jedyny w Polsce :] skurczysyn wielki jest ;-)

Dark Raptor
    Guest

Re: Hotel Gołębiewski i inne atrakcje :D

Może w Wiśle jest ładnie położony (widziałem fotki) o tyle ten KOSZMAR!!!! w Mikołajkach najchętniej odwiedziłbym "Amerykańskim Bielikiem" F-15 uzbrojonym w kilka LGB i kasetówek. Nie wiem komu "zapłacili" by stworzyć takiego potwora i tak zaśmiecić tamtejszy krajobraz.

Jak to się u nas mawia: "taki syf, że gnój".

ten pokaz to przypadkiem nie w Ustroniu?? właśnie tam byłem na czymś takim
    a co do hotelu to w środku nie byłem, ale położony po prostu cudownie(i podobno niedaleko Małysz mieszka:P)

a potem się obudziłeś

nie noo jak ja siedze w golebiewskim, godzinami nie wychodze z darmowej sauny i solanki :]]] ale najlepszy jest ten wielki "lejek" w aquaparku pod hotelem

Re: Double niebardzo spałem :D

No Małysz mieszka zaraz obok ;-) a Pokaz Lotów był koło hotelu Belweder (5 gwiazdek) ...

Double wcale nieśniłem :] byłem na wycieczce klasowe i bede miec dużo wycieczek do hoteli wkońcu chodze do Technikum Hotelarskiego :P:P

Uprawnienia umieszczania postów