-
Pimp My Ride...
witam czy ktoś ogląda ten program?? jeśli tak to co o nim sądzicie?? heh najlepszy z tego programu jest X-Zibit i ten jego śmiech...
-
Re: Pimp My Ride...
no mi się najlepsza wydaje kwota jaką przeznaczają na "odpicowanie" każdej bryki szkoda ze u nas tego nie robią :P Ale te graty wychodza od nich naprawde zajeb....cudowne
-
Mnie się podoba to, że za kazdym razem, gdy X-Zibit puka do drzwi "zupełnie przypadkowo" otwiera mu osoba, której bedą picować brykę. Nie mama, siostra, brat czy pies, ale zawsze ten właściwy. No i ta spontaniczna reakcja gospodarza domu na gościa, którego ni w ząb się nie spodziewał... :]
Same bryczki są czasem zbyt mocno przekolorowane. nie wiem np. po jakiego kija kilka odcinków temu wstawili do samochodu kulę ze złotą rybką. Nie dość, że one nie mogą żyć w takim małym czymś, to jeszcze wrypali to do samochodu tuż obok głośnika. :|
Ale ogólnie w West Coast Customs zdolne chłopaki pracują.
-
to wszystko jest rezyserowane ale program zajebisty
-
Jak mam czas to czasami sobie obejżę Ale naprawdę zajefajnie robią te samochody
-
moze pytanie bedzie bez sensu ale co to za program ? na jakim kanale on leci ? i o ktorej godz. i w jakie dni ? bo ja o takim programie nie slyszalem :/
-
to leci na MTV Polska i leci bardzo często i niema określonej godziny
-
Leci na MTV Base, a na MTV Polska są starsze odcinki.
-
Bardzo spoko program, jednak ja wole archiwalne odcinki WYSYPISKA na discovery ;]
-
no wysypisko też niezły program najlepiej podobało mi sie jak robili torpedy i potem w basenie była walka. i jeszcze program "Wędkarskie przygody Rexa Hunta"
Uprawnienia umieszczania postów