Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Pimp My Ride...

Mieszany widok

Pimp My Ride...

witam czy ktoś ogląda ten program?? jeśli tak to co o nim sądzicie?? heh najlepszy z tego programu jest X-Zibit i ten jego śmiech...

Re: Pimp My Ride...

no mi się najlepsza wydaje kwota jaką przeznaczają na "odpicowanie" każdej bryki szkoda ze u nas tego nie robią :P Ale te graty wychodza od nich naprawde zajeb....cudowne

Mnie się podoba to, że za kazdym razem, gdy X-Zibit puka do drzwi "zupełnie przypadkowo" otwiera mu osoba, której bedą picować brykę. Nie mama, siostra, brat czy pies, ale zawsze ten właściwy. No i ta spontaniczna reakcja gospodarza domu na gościa, którego ni w ząb się nie spodziewał... :]

Same bryczki są czasem zbyt mocno przekolorowane. nie wiem np. po jakiego kija kilka odcinków temu wstawili do samochodu kulę ze złotą rybką. Nie dość, że one nie mogą żyć w takim małym czymś, to jeszcze wrypali to do samochodu tuż obok głośnika. :|

Ale ogólnie w West Coast Customs zdolne chłopaki pracują.

to wszystko jest rezyserowane ale program zajebisty

Deathscythe
    Guest

Jak mam czas to czasami sobie obejżę Ale naprawdę zajefajnie robią te samochody

moze pytanie bedzie bez sensu ale co to za program ? na jakim kanale on leci ? i o ktorej godz. i w jakie dni ? bo ja o takim programie nie slyszalem :/

to leci na MTV Polska i leci bardzo często i niema określonej godziny

Leci na MTV Base, a na MTV Polska są starsze odcinki.

Bardzo spoko program, jednak ja wole archiwalne odcinki WYSYPISKA na discovery ;]

no wysypisko też niezły program najlepiej podobało mi sie jak robili torpedy i potem w basenie była walka. i jeszcze program "Wędkarskie przygody Rexa Hunta"

Uprawnienia umieszczania postów