Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: ~~ Tabaka :) ~~

Arietansss
    Guest

~~ Tabaka :) ~~

witam, jestem ciekaw kto z Was zażywa tabake ? a jezeli tak to jakie gatunki są waszymi ulubionymi ? mi jak narazie najbardziej przypadłdo gustu Gawith apricot

Re: ~~ Tabaka :) ~~

Hehe...Jak miałem 13 lat to zażywałem,bo wszyscy w klasie to robili Jakieś Red Bulle itp.

niewiem , kiedys sie tym bawiłem ale juz mnie to nie kręci ,,,

kiedyś z ziomkami bawiliśmy sie kto sciągnie większą kreske i od tamtego czasu mam mały uraz :]

a zresztą obleśne gluty sa po tym :]

snufff ziom

ZakkWYLDE
    Guest

iii tez sie tak bawilismy,ale podle bylo jak to splywa do gardla,brrrrrr

Ja zażywam. Regularnie to 2-3 lata. Pierwszy raz to chyba góra 8 lat temu. Super rzecz. Kiedyś się mi dziwili kumple że takie duże kreski ciągne. Jeden dzień jak im pokazałem to już xeroboye następnego dnia mieli też tabaczkę. Ostatnio miałem w budzie afere(długa historia) jak na jednej focie wciągam. Nasz ksiądz dyrektor upierał się że to prochy(hahaha).

Z_Y_G_I
    Guest

Kiedyś moj kumpel dostał banie a że z taką... ekhm... nauczycielką mieliśmy wciągnął trochę, wiadomo łzy poleciały, pały mu nie wpisała i powiedziała że bedzie go pytać na następnej lekcji

Drugi raz (z tą samą nauczycielką) ten sam kolega wcągał Babka go zauważyła spytała się co to jest, a on na to: kurz. A nauczycielka: to to wyczyść

Ogólnie w gimnazjum jakieś pół klasy to wciągało(ja nie - żeby nie było;]) , większość nauczycieli o tym wiedziała, a nasza wychowawczyni nawet powiedziała o tym rodzicom na wywiadówce

Tabaka nie jest zabroniona więc w zwykłej szkole mogą ci skoczyć. A moja to wiesz...
    http://www.biskupiak.lublin.pl w relacjach jestem na fotach z otrzęsin.

TylerPL
    Guest

Ja wciągałem Gawitha (chyba najlepsza nie mieszana), Red Bulla (najpopularniejsza), Medicated '99 (bardzo dobra do mixów), i jeszcze jakieś anyżowe gówno! Najlepsza jest mieszkana Św. Trójcy czyli Gawitha, Red Bulla i Madicated w proporcji 2/1/1. Wychodzi zajebista mieszanka!!! Ja kiedyś złapałem po niej niezłą faze... Ale było fajnie!

jestes moim panem i wladca.. taki "yntelygentny" az glowa boli..

Uprawnienia umieszczania postów