Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Przepraszam

Re: Przepraszam

Nie ma problemu, ale na przyszlosc nie klam co do wieku. Przeciez to nie jest takie wazne... Hihi, to ja sie tez do czegos przyznam... Czytajac posty Vagansmena zawolalam kiedys do meza - ten chlopak ma 18 lat, a zachowuje sie jak 12-latek :P:P:P. Widocznie cos w tym jest...

Nie przejmuj sie, na forum jest sporo 13-14 latkow. Widzialam tez 12-latkow... Przeciez w wieku nie ma nic smiesznego. Za 20 lat pewnie bede chiala tyle miec .

No to nie pozostaje nic innego jak tylko powitać młodą nadzieję polskiej terrarystyki
    A co do edycji profilu sugeruję zgłosić się z tym do Nooka - napewno uda się uaktualnić dane osobowe.

boże , właśnie czytałem po raz n - ty post pt "sims2" i normalnie cały kipię. a tutaj taka sielanka :P. mam lat 15, to chyba tez nie jest tak dużo, a siedze na tym forum jakieś ze 3 lata i sam doświadczyłem, że tutaj wiek sie nie liczy (wystarczy udawać mądrego :P)

masz moje uznanie!!!!! nie każdego bylo by na to stać.

Pamiętaj za swoja kłamstwa będziesz smażył się w piekle. Jak już tam bedziesz wpadnij do mnie: Cela nr 29438743735

Zawsze mozesz ukryć.

Z_Y_G_I
    Guest

... albo wogóle nie podawać

Nie przejmuj sie wiekiem, kobiety mowia ze faceci to dozywotne dzieci, wiec za wiele sie nie zmienisz ))) Ja mam 20 lat a czasem mam pomysly jak moja mala siorka i nie odmowilbym zabawy w piaskownicy ))
    Lepiej nie klamac niz pozniej sie do klamstwa przyznac, jak bedziesz starszy zalapiesz o co chodzi ))
    narazie RE5PECT )))

No witam wśród zaniżających średnię wieku :P Ja mam dla przykładu 14 lat i jakoś sobie radzę

KRÓTKIE SIĘ PISZE PRZEZ O Z KRESKĄ...BAŁWANIE NIEDOUCZONY.

Uprawnienia umieszczania postów