-
Re: Przepraszam
Nie ma problemu, ale na przyszlosc nie klam co do wieku. Przeciez to nie jest takie wazne... Hihi, to ja sie tez do czegos przyznam... Czytajac posty Vagansmena zawolalam kiedys do meza - ten chlopak ma 18 lat, a zachowuje sie jak 12-latek :P:P:P. Widocznie cos w tym jest...
Nie przejmuj sie, na forum jest sporo 13-14 latkow. Widzialam tez 12-latkow... Przeciez w wieku nie ma nic smiesznego. Za 20 lat pewnie bede chiala tyle miec .
-
No to nie pozostaje nic innego jak tylko powitać młodą nadzieję polskiej terrarystyki
A co do edycji profilu sugeruję zgłosić się z tym do Nooka - napewno uda się uaktualnić dane osobowe.
-
boże , właśnie czytałem po raz n - ty post pt "sims2" i normalnie cały kipię. a tutaj taka sielanka :P. mam lat 15, to chyba tez nie jest tak dużo, a siedze na tym forum jakieś ze 3 lata i sam doświadczyłem, że tutaj wiek sie nie liczy (wystarczy udawać mądrego :P)
-
masz moje uznanie!!!!! nie każdego bylo by na to stać.
-
Pamiętaj za swoja kłamstwa będziesz smażył się w piekle. Jak już tam bedziesz wpadnij do mnie: Cela nr 29438743735
-
Zawsze mozesz ukryć.
-
... albo wogóle nie podawać
-
-
No witam wśród zaniżających średnię wieku :P Ja mam dla przykładu 14 lat i jakoś sobie radzę
-
KRÓTKIE SIĘ PISZE PRZEZ O Z KRESKĄ...BAŁWANIE NIEDOUCZONY.
Uprawnienia umieszczania postów