Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Manhunt

Mieszany widok

ZakkWYLDE
    Guest

Manhunt

mam takie pytanie.Bo nie moge znalexc dema tej gry a chetnie bym ja sobie kupil.Gral moze ktos w to?A jesli tak to jakie wrazenia?

Re: Manhunt

Gra fajna tylko ze pod koniec jakos tak zaczyna nudzic. To znaczy tak w moim przypadku bylo, ale fakt ze gra moze sie podobac.

Nie przypadła mi do gustu. Moim zdaniem dość monotonna. Producenci po raz kolejny postawili na marketingową krew i przemoc i przereklamowali. Skasowałem po godzinie grania.

Atrax Robustus
    Guest

Ja to bede mial jutro, to ocenie. Rzekomo gra nie jest taka zla i ogolnie wykonanie dobre.. tylko zalezy, co moj znajomy mial na mysli, mowiac 'dobre"

TylerPL
    Guest

Podpisuje sie pod Mefistem... Gra fajna na 2-3 H... Później jest załamująco liniowa i nudna... a dema o ile wiem chyba nie ma... Jak masz neta to pełną ściągnij

Deathscythe
    Guest

Nie wiem czemu ale mi się podobała i przeszedłem ją w całości. Jest dość brutalna i czasami monotonna tak jak mówili koledzy przedemną ale mi się podobała.

ZakkWYLDE
    Guest

taak, Tyler,mam neta i to w miare szybkiego,ale ja sie czaje ostatnio na oryginal jakiejs gierki i myslalem o tym.No ale skoro ma byc nudne to chyba kupie co innego:PHowever thx

jak masz bardzo dobrego kompa i chcesz oryginal to poczekaj na half-life'a 2

Gierka daje rade,ale jak dla mnie nudzi sie po jakim czasie..

ZakkWYLDE
    Guest

pomijajac cene H-l 2(zobacz na oficjalnej ceny tych pakietow-:||||) a kompa wlasnie AZ tak dobrego nie mam;/

Uprawnienia umieszczania postów