Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Freddy&Jason

Atrax Robustus
    Guest

Re: Freddy&Jason

O kurde... Freddy Vs Jason pomylil mi sie wlasnie z Jason X

To Jason X jest dla mnie czyms w rodzaju aliena.
    Z kolei Freddy VS Jason... bardzo mi sie spodobal. Traktuje na rowni z innymi czesciami filmu.

Hehe widze ze dobry temat załozyłem
    Tak po mojemu to jest chyba druga część Piątku,ale jeszcze napisze reżysera i obsade.A tak apropos-skąd mogę napisy ściagnąć?

Atrax Robustus
    Guest

THX.Właśnie poszukuje teh płyty z filmem i znaleźć nie moge

Aha tak a propos to reżyserem był Sean S.Cunningham,a na końcu filmu ta właścicielka (chyba) obozu walczy z jakąś babą,która płacze,że Jason sie utopił jak był mały.Ta właścicielka pod koniec walki obcina głowę tej drugiej.Może teraz sie domyślicie która to część??

Coguar
    Guest

co wy wiecie papcie o filmach gore mam wszystkie czesci fredasa i jasona jestem wielkim fanem jasona posiadam w swej kolekcji ponad 300 horrorkow i wiem jedno ze dla prawdziwekgo fana filmow gore kazdy okaz jest znakomitym nabytkiem a przypomnijcie sobie jak ogladalscie za czasow dziecinstwa horrorek gdzie sraliscie po gaciach za strachu a teraz ogladajac ten film zasypiacie na nim bo taka nuda a z pewnoscia nie jeden z was spal pod kolderka i z zapalonym swiatelkiem po ogladnieci fredasa lub jasona

Uprawnienia umieszczania postów