Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Freddy&Jason

Re: Freddy&Jason

Bo jakoś wolę nawet kiszkowaty horror, niż naiwne, amerykańskie komiksy o superhirołsach.

No a ja wole fimy o tych superhirołsach ;-) Zwłaszcza X-man mi sie podoba jush czekam na 3 i 4 częśc ;-)

Jeśli lubicie Koszmar z Ulicy Wiązów i Piątek 13-tego, to obejrzyjcie sobie film "Freddy VS Jason"
    Dwa w jednym :] Dzisiaj ogledałam

Atrax Robustus
    Guest

Mi Freddy VS Jason przypominal cos w stylu... Alien + Koszmar z Ulicy Wiazow + Predator + piatek 13-ego

Mam nadzieje, ze pozostawia to jakies wyobrazenie.

Mimo, ze tandeta, to mi akurat przypadl do gustu (mam tandetny gust - to inna sprawa)

Szczerze to nie kojarze... ale Piątek 13-tego ma to do siebie że kolejne części to prawie że ksero fabuły, niczym power rangers :] Morderstwo w lesie to chyba we wszystkich czesciach bylo. Ale mozesz zrobic tak jak tu kolega wspomnial i podac nam chociarz czesc obsady, to wtedy napewno w necie sie znajdzie :]

Freddy vs. Jason też mi się bardzo podobał, ale chyba jednak w wiekszosci przez sentyment do obu postaci :]

Jaka tam tandeta??!! Toz to klasyka i absolutna esencja gatunku :]

Freddy&Jason dla mnie byl lepszy niz Alien Vs Predator-film straaaszliwie mnie rozczarował..

Ostatnio na hbo emitowana jest chyba najnowsza - 10 część piątku 13stego pod roboczym tytułem Jason X. Rok 2455 a Jason Voorhees nadal morduje .W roli nieśmiertelnego mordercy Voorheesa wsytępuje od lat odtwarzający tę postać Kane Hodder Ogólnie bardzo lubię te dwie serie J i F.

Też lubię sobie pooglądać takie horrory dla rozrywki. Na pewno są lepsze niż te w stylu "Statek widmo", czy "House on the haunted hill". To właściwie klasyka gatunku. Freddy vs Jason też widziałem, bez rewelacji, ale jak mówię, dla rozrywki można obejrzeć.

Uprawnienia umieszczania postów