Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Freddy&Jason

Freddy&Jason

Interesuje się ktoś z was seriami filmów:
    "Koszmar z ulicy Wiązów" - Freddy Kruger
    "Piątek 13-tego" - Jason
    ????Oglądaliście jakieś czesci?Ja mam jedną na płycie i nie wiem która to,a chce sciągnąć napisy.Może mi pomożecie?

Re: Freddy&Jason

Tandeta...

Wiem ze są gusta i guściki ale te filmy to masakra..... tandeta nieziemska...

Ja ogladalem wszystkie koszmary i wiekszosc piatkow. Moze i tandeta ale mnie wciaga...

Masz rację Deto wciąga.Chociaż tandeta to jest okropna.Ale jak na taki stary film.Może kijowo zrobiony,ale co chcecie od takiego starego filmu

A wiesz może jak nazywa się ta częśc piątku,co na początku jakaś babka do Jeepa wsiada i koleś ją porywa,później morduje w lesie?Bo chce sobie do tego napisy ściągnąć.

Ja nie wiem, co Wy chcecie od Freddiego. :P Sam lubię sobie obejrzeć od czasu do czasu. Zawsze lepsze to, niż jakieś Supermeny, X-Meny i inne Hellboye.
    Film ma już coś koło 20. lat, więc się nie dziwcie, że nie ma tzw... "efektów".

BooYaka - ściągnij sobie teksty do wszystkich części i porównaj. W końcu nie ma tego aż tak dużo.

ZakkWYLDE
    Guest

pfffff niezapomiajcie ze wtedy to byly filmy niskobudzetowe wiec ja was nierozumiem:P A pozatym sa to pozycje kultowe,ten kicz dodaje tylko uroku:]

kultowe ale...widziałam lepsze, na razie pozostały mi do obejrzenia 9i10 Jasona, co do pytania to niepamietam ponieważ dawno to było...polecam sprawdzenie reżysera i obsady ...

Mefisto a ty co chcesz od Hellboyów,-X-manów ;-) Co mówiłem ze są gusta i guściki ja wole te X-many i Hellboy'e nish te ten tego filmy :] a widziałem wszystkie cześci Frediego.... o Spidermanie niewspominam bo to tesh daremne

Uprawnienia umieszczania postów