Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Sama, samotna, nie spala cala noc

Re: Sama, samotna, nie spala cala noc

co do chłodzenia wodnego słyszłem pogłoski że cichsze może i jest ale jakoś bardziej denerwujące jest i lepiej kupić wiataczki o odpowiednich paramatrach

Masz rację - to tylko pogłoski.

czyli cichsze jest chłodzenie wodne w końcu czy nie?

A ja polecam isc do pracy fizycznej na 9-10 godzin :>:> Gwarantuje sukces :>:>:>

ehehehe z problemow samotnosci i braku snu temat przerodzil sie w posty pasujace do "Komputer Świat", popieram wypowiedz Awikularii, ja jak pracowalem po 11 h, gdy wrocilem do domu to 1 piwo potrafilo mi niezle w kepie zamieszac, a w lozku juz bylem o 20:00, godz 20:05 juz spalem. Druga opcja to pusc sobie jakis nudny film i sprobuj sie w niego wczuc, jak sie nie wczujesz to napewno zasniesz . Co do chlopa hmm no nie wiem czy on by cos poradzil na problemy z zasypianiem wydaje mi sie ze raczej odwrotnie ))).Co do muzyki to mnie usypia Hevia jest taka mroczna i gleboka, zaluz sluchawki i wyszukaj tych melodii ktorych nie slychac za 1 razem.
    Jesli to nie pomoze to zostaja tylko tabletki ))

praca fizyczna nie pomaga :>

Jest. Jedyne co słychać w moim komputerze, to twardziele. Jest jeszcze pompka do wody, ale tej nie słychać już z pół metra od obudowy więc można ją pominąć.

Kretschmer
    Guest

A ja to już całkiem mam bezsenność... zasypiem koło 2 w nocy, budzę się kilka razy a ostatecznie o 6.30 (Do szkoły) a co drugiej nocy nie przesypiam wcale...

TylerPL
    Guest

Ja za to jestem wyznawcą długiego spania... Ostatnio zasypiam o 22 i wstaje o 6.00 do szkoły... Najdziwniejsze jest to że jak wstaje do szkoły o tej 6.00 to chętnie pospał bym jeszcze chociaż 10 min, ale wiem że jak nie wstane to się spóźnie. Natomiast jak jest weekend i moge pospać nawet do 12.00 to budze się o 5.00-5.30 i już nie moge zasnąć... Głupie... Ale ja tak wcześnie chodze spać przez moich starych. Nie dają mi siedzeć przy kompie wieczorem... A tak bym sobi w CSa pograł. Potranował HeadShoty... A tak trzeba spać.... Dupa... A co do sposobów na sen to może po prostu pijesz za dużo kawy wieczorem... Nam te uczuciej jak sie kładziesz i nie możesz zasnąć... Leżysz be zruchu kilka godzin... I moglisz się o sen... O chwilę gdy odlecisz i zacznesz śnic.... Ale nic z tego... Ja też polecam muzyke. Klasyczną albo OST z LOTRA... Super muza!

Uprawnienia umieszczania postów