-
Re: Sama, samotna, nie spala cala noc
Sam jestem, bez chłopa :P . Czytam ksiazki, ale ilez mozna. I tak bym nie zasnela. Wprost pryeciwnie. Kiedy probuje zasnac, myzyka klasyczna w moich uszach jest jak metal.Chocaiz dzisiaj padlam na pysk o 9:23 i obudzialam sie niedawno.
-
Normalnie jak nietoperz, spi w dzień... ciekawe co ze snem zimowym :]
-
Hmmm... to może spróbuj odwrotnie i metal w twoich uszach zabrzmi jak klasyka.
Na początek coś miłego dla ucha (przynajmniej mojego Vader, Yattering, Napalm Death, Slayer, Fear Factory, Dimmu Borgir, Moonspell itp. itd. Jest w czym wybierać. Mi czasem taki zestaw pozwala pozytywniej spoglądać na życie... ehh terapia szokowa
PS. A książki to można czytać i czytać... ale cóź, zależy kto co lubi. Pozostają jeszcze wielogodzinne obserwacje pająków, karaluchów i innego badziewia które zamieszkuje wesoło moje mieszkanie. Zawsze coś się znajdzie do roboty. Możesz też pisać w nocy na forum, ale rzadko o tej porze kogoś trafisz. Ja kompa wtedy nie włączam, bo wentylator wyje na całe mieszkanie... inni też cierpieliby na bezsenność :/
-
Ja mam cos podobnego ze snem.
2...3 w nocy
Ale najchetniej to bym spal do 13 po poludniu, ale nie ma tak lekko. Czasem trzeba wstawac po 3 godzinach "drzemki".
A jesli chodzi o wyladowanie nerwow i odpoczynek, to w zaleznosci od sytuacji pomaga mi:
Vivaldi - Four Seasons - Autumn.mp3
lub
Emperor - 05 - The Loss And Curse Of Reverence.mp3
-
Co do spania mam podobny problem przed 4 wogóle nie potrafie zasnąć, jakoś noc mi się bardziej podoba niż dzień.
-
Hehe, mam podobnie jak Wy, moi drodzy. :P
Od kilku miesięcy zasypiam z reguły między 3 a 5 i budzę się ok 12 - 13.
Co kilka tygodni bywają też nocki, że wcale nie mam ochoty zasypiać.
A Tobie Dark polecam zamontowanie wodnego chłodzenia przy kompie, to może nie bedę sam siedział w nocy na forum.
-
W takim razie chętnie się zapiszę do tego klubu..
Właśnie usiadłem przed tym diabelskim urządzeniem i pewnie posiedzę aż się jasno zrobi.. Może jakąś nocną imprezę zrobimy?
-
Może, może
A da się do Athlon 1400/ASUS A7V-133?
Oczywiście jest jeszcze kwestia rachunków za prąd
-
Jasne, do wszystkich się da.
-
Uprawnienia umieszczania postów