-
Re: The Sims 2
hmmm... sama czynnosc urządzania simsowych domków (choć może i jestem cofnięty w rozwoju) bardzo mnie cieszy w końcu chce sie być tym architektem
-
aj snakeman wiesz o co mi chodzi.Mozesz sobie te domki na kodach potworzyc,ale po pewnym czasie to ci sie znudzi,i bedziesz chcial gre przejsc(chociaz tu sie przyznaje-ja nie wiem czy simsy maja jakis cel,ale kodow nie popieralem i nigdy nie popre)
-
-
ZakkWYLDE hmm mówisz że też tyle siedzisz w kompach co ja?? no więc chyba powinienieś wiedzieć kto to jest lamer lamer to ktoś co kupił se dopiero kompa i nic o nim niewie albo już ma kompa ale niema pojęcia co to np trojan czy coś tych rzeczy... lamer to ktoś co bardzo mało wie na temat kompów a nie że gra w gry na kodach ty normalnie jesteś tępy jak polsilver... aha no i jeśli mi niewierzycie w moją historyjke to nie a wy myślicie że w całej polsce jest jeden haker czy co że niemoże sie zdażyć że ktoś z nas tu obecnych właśnie nim jest???? akurat kiedyś mnie to interesowało i shackowałem server do którego jestem podłączony aha dla waszej wiadomości niejestem podlączony bezpośredo do TP tylko jestem podłączony do kolesia który rozdziela neostrade u siebie w chacie i robi to legalnie bo pracował w TP i powiedział że jestem dobry w tych sprawach i żebym jeszcze raz spróbował ale zrezygnowałem :/ wierzcie czy nie ale ci którzy mieli z takim czymś do czynienia wiedzą że przytym jest naprawde duża adrenalina a ty ZakkWYLDE niewypowiadaj sie więcej w moich postach bo sobie tego nieżycze ok?? no to narka i gadajcie se co chcecie bo wiem że i tak mi nieuwierzycie bo wam tego niemoge udowodnić tak więc narka...
-
narka szparka wywijarka.Po pierwsze frajerze nie bedziesz mnie nazywal tepym w topicu w ktorym pieprzysz takie glupoty ze az sie czlowiekowi smutno zrobi.Po drugie-skoro lamer to osoba ktora malo wie o komputerach to wyjasnij mi fajansie czemu to slowo znajduje sie takze w slowniku konsolowym i odnosi sie dokladnie do tego co powiedzialem o tobie?
A PO TRZECIE FRAJERZE-ZHAKUJ MNIE.Pokaz co potrafisz skoro wlamales sie na jakis serwer(pewnie wszedles na strone Tp.Sa i uznales to za wlam)
Sorry wszystkich za jezyk ale nie bedzie mnie jakis pancio nazywal tepym.Finito.A, do ciebie panie master(ciekawe w co)bede pisal gdzie mi sie podoba jesli moje wypowiedzi sa na temat.
-
frajer to twój stary i tylko takich możesz mieć w rodzinie i mi z tego powodu jest smutno że muszą mieć takiego człowieka w rodzinie jak ty jakiegoś tępaka ( jak polsilwer). niemoja wina że jesteś jakiś niedorozwinięty i to że wszedłeś na strone TPSA i myślałeś że sie włamałeś to nieznaczy że inni tak robią zje***ny ryju i jeszcze raz sie wypowiedz w tym topiku to bede sie starał oto żeby ci dali bana aha i pancia też se znajdź w rodzinie bo pewnie tylko w twojej tacy są aha i jeszcze jedno niezajmuje sie już hackingiem Tępa szczało idź lepiej poczytaj słownik konsolowy a nie wypowiadaj sie na forach dla normalnych ludzi a nie kalekich z pomieszaniem z poplątaniem mózgu narka niewiem poco to wogóle pisze szkoda mi na ciebie klawiatury nara!!! cmoknij w dupe komara...
Proponuje zamknąć temat...
-
póki co, to jestem przekonany, że nie zakkwylde dostanie bana, ale jak któryś z adminów zobaczy ten post, to ciebie wypieprzą na zbity pysk :/
-
no i myślę, że temat dopiero się rozpoczął po tym, co napisałeś
-
yuri nie obraź sie... ale dla mnie jestes ostatnim pajacem po tym co piszesz. 10 lat przy kompie-zajebiście! jestes na pewno pr0 w tych sprawach. ale tekstami typu "znam sie na hakingu-mial bym sprawe za to"........ sory jestes lamer nie haker a w dodatku cheater. pozdrawiam
ps. nawrzucaj mi za to.... albo zhakuj mi kompa zebym Ci uwierzył
-
Uprawnienia umieszczania postów