Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: The Sims 2

YURI_IS_MASTER
    Guest

The Sims 2

witam czy ktoś zna kody do tej gry?? np. na kase ??

ancur
    Guest

Re: The Sims 2

http://www.kody.obywatel.pl/wyswietl.php?co=The_Sims_2

znalazlbys to w piec minut tylko Ci sie nie chcialo !!nie cierpie takich ludzi

w dodatku cheater!!!!!

ZakkWYLDE
    Guest

lamer<rotfl2> litosci,zeby jeszcze w tak glupiej grze na kodach leciec?<rotfl2>

YURI_IS_MASTER
    Guest

hahaha lamer człowieku ty chyba niewiesz co piszesz, poprostu niechciało mi sie szukać a myślałem że ktoś zna, siedze w komputeraz już jakieś 10 lat i nienazywaj mnie lamerem ok?? wiem bardzo dużo o hackingu raz nawet byłbym sądzony za włam ale miałem znajomego admina... dzięki nara...

Atrax Robustus
    Guest

Przypomina mi sie cytat ze strony gromoslawa na temat prawdziwego blackmetalowca:

"Czego mi tu k*?!, nie widzicie, ze jestem bezbozny?... (na dowod czego pokazal t-shirta Burzum".

Moim skromnym zdaniem, nawet, jezeli w tym, co piszesz jest ziarenko prawdy, to nie masz sie raczej czym chwalic.

Nie obraz sie, ale lubie zbytnio u ludzi zachowan manifestujacych to, jacy sa swietni.. itd .

Ja sam nie jestem tam jakis specjalny geniusz komputerowy... mozesz mnie nawet nazwac lama, ale mniej wiecej znam opinie hackerow na temat "hakierow", ktorzy krzycza w kolo, czego oni tam nie potrafia.

Mam nadzieje, ze cie nie urazilem :P

Pozdrawiam.

ZakkWYLDE
    Guest

Yuri jestes jak dno i metr mulu.Bajeczke o hakowaniu opowiadaj goracym 16-tkom.Pozatym "hakerze" Lamer to osoba ktora gra w gry z kodami(czyli po prostu fajfus ktory sobie nie radzi,no takie zycie,no bonus)/I to jheszcze simsy,boze widzisz i niegrzmisz;]

ZakkWYLDE
    Guest

a,tak pozatym,wlasnie se przypomnialem Yuri-Lamerze(moge cie tak nazywac?to dobrze:]])Siedzisz moze i 10 lat w komputerach(pffff nawet nic nie mowie,siedze tez tyle i to cos ma znaczyc?:|) i grasz w Simsy tak samo jak moja 10 letnia kuzynka-NA KODACH;]]]]

hmmm... ale tak sobie mysle, ze w simsach mozna uzywac kodów... i to nie jest siara. w tej "grze" nie chodzi o to zeby wygrac, tylko zabic czas... wiec nie nazywajcie sie lamerami, bo to jest właśnie najbardziej lamerskie :/

ZakkWYLDE
    Guest

sorry ale ta gra ma jakis cel,a grajac z kodami robisz tak ze budujesz dsom i wsystko tak o,bez wysilku,takie pojscie na latwizne.I to ma byc przyjemnosc?:|

Uprawnienia umieszczania postów