Troche kultury by sie moze jednak mimo wszystko przydalo :/
Yuri...mam nadzieje, ze przeczyta to admin...
Poza tym posty w stylu "ja jestem hacker, bo umiem netbusa zainstalowac na kompie kuzynki i zahackowalem przy pomocy podrecznika server na mandrake'u, a wy jestescie lamery i barany, bo nic nie umiecie" budza raczej smiech i politowanie, niz szacunek.

Nawet moja mala kuzynka (lat 11) wie jak dziala prosiak.exe oraz inny shit skladajacy sie z clienta i servera i nie chwali sie tym na forach dyskusyjnych.
Moze i znasz pare tickow wiecej, ale wlamac sie na jakis server postawiony na 2000 lub chocby mandrejku umie teraz wiekszosc dzieci przesiadujacych w cafe.
Ja nie umiem i nie uwazam, ze mi taka wiedza jest na cos potrzebna.
Wiele z tych "hakierow" na slowo assembler, czy nawet c++ wybalusza galy.
Zreszta... nie chce tu oceniac twojej wiedzy i umiejetnosci, ale wybacz... nie wierze w to, ze masz 21 lat. Tymi wyzwiskami prezentujesz soba poziom trawnika. (I pewnie w tym momencie zostane zbluzgany).

Poza tym wybacz, ale nie ma chyba gorszego lamerstwa (jak ja nienawidze tego slowa - a juz szczegolnie z ust mlodych gniewnych...ale skoro go tak naduzywasz, to i ja uzyje), niz robienie z siebie niebezpiecznego przestepcy internetowego przy okazji pytania o kody do simsow.

Na Twoim miejscu poprosilbym admina o usuniecie tego watku, zanim wiecej ludzi to przeczyta...