-
Wyprawa.
Ostatnie łączenie z Polski. Jutro o 4:00 wylatuję do Frankfurtu n.Menem. O 13:00 wylot do Caracas i zaczynam szukać zwierząt (szcz. legwanów zielonych i Boidae). Być może natknę się na anakondy...Tak na prawdę nie wiem co się tam będzie działo. Jak tylko się da podeślę zdięcia....
-
Re: Wyprawa.
Wow super, a może jakieś jadowite będom wężyki ;> z nieciepliwością czekam na zdjęcia.
-
Życzę powodzenia panie Jarku w tej ekspedycji naukowej, no i mam madzieje że będą one owocne nie tylko w prubki i wymazy :0P, ale i piękne widoki, oraz zwierzęta, no i przestrzegam przed pasożytami które licznie atakują istoty ciepłokrwiste w tym ciepłym klimacie .
Mam na myśli moskity ( komary ) , pijawki, roztocza, no i inne pełzające i latające badzie. Proszę uważać na pasożytnicze larwy BZIKA tak, tak to z tego wzięło się powiedzenie że ktoś ma bzika w głowie ( pod skórą ).
Pozdrawiam.
-
Jestesmy w Caracas jest 21=00. Lot trwal 10 godz. Jestesmy zmeczeni ale tu jest na prawde niesamowicie.
-
DZI€KUJE GZRESIOWI ZA NOCLEG I PRZEPRASZAM ZA KLOPOT. CARACAS JEST OLBRZYMIE I BRUDNE [9 MLN. MIESZKANCOW]. WSZEDZIE MASY SMIECI I TAK NA PRAWDE TO TU NIESAMOWICIE SMIERDZI. JUTRO BEDZIE INACZEJ. JEDZIEMY W POSZUKIWANIU ZWIERZAT DO PARKU NARODOWEGO W MARACOY = LAS, RAFY KORALOWE. LEGWANY, PAPUGI, BOA ITP. PROSZE TRZYMAJCIE ZA MAS KCIUKI..... TU JEST INNY SWIAT.
-
Łał....
Trzymam kciuki i zycze udanych lowow
Pozdrawiam serdecznie
NukeIt
-
Ja równiez trzymam ksciuki
ps. Panie Jarku niech przywiezie mi pan jakiegos fajnego gada(żart)
-
-
Jarku miło mi było Cię goscić a kłopotu nie było. Owocnej wyprawy.
-
ups pomyłka widzisz nawet w kompie pozostałeś zalogowany. Jarku było jest OK!
Uprawnienia umieszczania postów