-
fajna gazeta
www.planetazwierzat.pl
jest tam również forum
zapraszamy!!!
-
Re: fajna gazeta
to ty tam odpowiadasz na pytania na temat gadow?
-
faaaajne o scynkach jest kupiem sobiem
-
boski jest ten post na forum o gadach, cytuję:
"KOCHAM GRYZONIE I NIE MOGĘ POGODZIĆ SIĘ Z TYM, ŻE KARMICIE SWOJE WĘŻE MYSZAMI! TO SADYSTYCZNE! WYOBRAŻCIE SOBIE, ŻE JESTEŚCIE TAKĄ MYSZĄ. ODDZIELAJĄ WAS OD MATKI I TOWARZYSTWA, ŁAPIĄ WAS ZA OGON I CHOWAJĄ DO ZIMNEGO TEKTUROWEGO PUDEŁKA MIMO, ŻE WYRAŻASZ SPRZECIW. W SAMOTNOŚCI JESTEŚ NOSZONY DŁUGI CZAS, AŻ W KOŃCU KTOŚ OTWIERA TWOJE PUDEŁKO I PALUCHAMI WYCIĄGA CIĘ ZA OGON MIMO, ŻE PISZCZYSZ Z BÓLU I BEZRADNOŚCI. MIMO, ŻE NIE CHCESZ WPYCHAJĄ CIĘ DO ZBYT CIEPŁEGO DLA CIEBIE AKWARIUM, GDZIE KULISZ SIĘ Z PRZERAŻENIA. NAGLE COŚ OD TYŁU SIĘ DO CIEBIE SKRADA I ZANIM ZDĄŻYSZ ZAREAGOWAĆ, DŁUGIE I OSTRE JAK SZPILKI KŁY PRZESZYWAJĄ TWOJE MAŁE CIAŁKO PRZERAŹLIWY BÓL PRZESZYWA CIĘ OD GÓRY DO DOŁU. TO JEST OKRUTNE NIE MOŻECIE TAK TRAKTOWAĆ GRYZONI TYLKO DLATEGO, ŻE SĄ MNIEJSZE SŁABSZE OD WAS I WASZYCH PUPILI NIE KUPUJ WĘŻY! TE STWORZENIA SĄ ZBYT EGZOTYCZNE NA HODOWLĘ W DOMU. DAJĘ GŁOWĘ, ŻE SIĘ MĘCZĄ W TYCH WASZYCH CIASNYCH AKWARIACH. POZA TYM, WIĘKSZOŚĆ Z NICH JEST NIELEGALNIE SPRZEDAWANA I TRANSPORTOWANA Z ICH NATURALNEGO ŚRODOWISKA. NIE CHCĘ ŻEBY MYSZY BYŁY TAK TRAKTOWANE"
aaaaaarghh ide paść na ziemie, gromko zaszlochać i posypać głowę popiołem
-
Ja sie dolaczam do Double. Juz wale łbem w sciane i gorzko szlocham. Jeszcze musze namowic do tego meza - na pewno sie wzruszy i bedziemy sobie oboje tak łkać - ja przy scianie, a on na podlodze...
Ciekawe, czy ten ktos (zakladam, ze kobieta) jada miesko...
-
aż odpisałam, bo mnie głowa ze śmichu rozbolała
-
rozwaliło mnie to o myszkach
hehe
-
z wyjatkiem jednego szczegolu- myszki sa duszone bo poza nielicznymi przypadkami nikt nie trzyma jadusow ktore wbijaja kly w myszke :]
-
A jak mysz idzie do pająka to i tak w 5 sekund jest z niej sitko.... żęby jadowe ptasznika lepsze od CKM'u są...
-
no troszke tępe podjeście do sprawy karmienia weży:-) szkoda ze o mączniki i świerszcze nikt nie protestuje, wkońcu one tez zyją:-) A tak pozatym to większość naszych pupili jest z hodowli a nie z odłowu... ehhh niektórzy ludzie są zadziwiający w swojej głupocie
Uprawnienia umieszczania postów