Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: sony ericsson t610

lolitereklol
    Guest

sony ericsson t610

Cze
    Kupilem sobie tą komorke i kabelek do niej tylko nie wiem jednej rzeczy jak wrzucic fotki z telefonu na komputer (jakich mam uzyc programów co i jak) ??
    z gory thx za odp.

Re: sony ericsson t610

Sprobuj uzy winzipa. powinno dzialac to tak jak bys zapakowywal i rozpakowywał pliki. tak przynajmiej jest u mnie na noki i u innych moich znajomych.

Pozdrawiam Damian

daamiaan@poczta.fm
    Telefon 508633790
    GG 3214841

Być sobą i trzymać swego zdania

z kabelkiem powinno być oprogramowanie... a jak był to kabelek neioryginalny to poszukaj na stronie producenta

lolitereklol
    Guest

Była plytka jest spox bo umie wrzucic fotki na komorke przez program ale nie wiem jak wrzucic cos z komurki na kompa :|

mikusis
    Guest

Witam

ja mam SE T610 ale zamaist kabla kupiłem sobie IRDE(podczerwien)

Wtedy tylko wchodzisz na wybrana fotke, wyślij,przez IRDE i luzik

Kupi IRDE na Allegro kosztuje ok 15zł.

He,he, he!BArdzo ciekawe rady Ci dali nie ma co!Ale masz szczęście bo sam byłem czymś takim zainterasowany jakiś czas temu ( mam T 630 ) i znalazłem!!!!Jest program, który zrobi wszystko co z tą komórką jest możliwe ( zdjęcia na komputer i w drugą stronę, wgrywanie muzyczki, gier,pisanie sms-ów na kompie i wysyłanie- jeśli chcesz, edycja kontaktów, i wiele, wiele innych). A ten magiczny program to ................... FloAt's Mobile Agent.Wpisz to w google a strona producenta wyskakuje zwylke jako pierwsza i można go ściągnąć za free )) Za to ja szukam stron gdzie mżna pobrać za free gry java ( a szczególnie szukam takiej "Quest of the Hero" - to ma być coś ala Heroes of Might and Magic )) ale na komórkę ). Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów