-
sony ericsson t610
Cze
Kupilem sobie tą komorke i kabelek do niej tylko nie wiem jednej rzeczy jak wrzucic fotki z telefonu na komputer (jakich mam uzyc programów co i jak) ??
z gory thx za odp.
-
Re: sony ericsson t610
Sprobuj uzy winzipa. powinno dzialac to tak jak bys zapakowywal i rozpakowywał pliki. tak przynajmiej jest u mnie na noki i u innych moich znajomych.
Pozdrawiam Damian
daamiaan@poczta.fm
Telefon 508633790
GG 3214841
Być sobą i trzymać swego zdania
-
z kabelkiem powinno być oprogramowanie... a jak był to kabelek neioryginalny to poszukaj na stronie producenta
-
Była plytka jest spox bo umie wrzucic fotki na komorke przez program ale nie wiem jak wrzucic cos z komurki na kompa :|
-
Witam
ja mam SE T610 ale zamaist kabla kupiłem sobie IRDE(podczerwien)
Wtedy tylko wchodzisz na wybrana fotke, wyślij,przez IRDE i luzik
Kupi IRDE na Allegro kosztuje ok 15zł.
-
He,he, he!BArdzo ciekawe rady Ci dali nie ma co!Ale masz szczęście bo sam byłem czymś takim zainterasowany jakiś czas temu ( mam T 630 ) i znalazłem!!!!Jest program, który zrobi wszystko co z tą komórką jest możliwe ( zdjęcia na komputer i w drugą stronę, wgrywanie muzyczki, gier,pisanie sms-ów na kompie i wysyłanie- jeśli chcesz, edycja kontaktów, i wiele, wiele innych). A ten magiczny program to ................... FloAt's Mobile Agent.Wpisz to w google a strona producenta wyskakuje zwylke jako pierwsza i można go ściągnąć za free )) Za to ja szukam stron gdzie mżna pobrać za free gry java ( a szczególnie szukam takiej "Quest of the Hero" - to ma być coś ala Heroes of Might and Magic )) ale na komórkę ). Pozdrawiam
-
Uprawnienia umieszczania postów