-
ESKK
czy ktos z was uczyl sie jakiegos jezyka obcego w ten sposob?? czy to daje efekty? piszcie wszystko co wam palce na klawiature napackaja na ten temat
-
Re: ESKK
Ja sie uczylam jezyka niemieckiego w ten sposob. W szkole sredniej lub podstawowce - jakies 10 lat temu, moze dawniej. Cos tam sie nauczylam, ale juz dzisiaj nic nie pamietam...
-
Mój tata się uczył. Przerobił u nich wszystkie kursy i mówi bardzo dobrze.
Problem tym, że takie kursy wymagają o wiele więcej samozaparcia, niż uczęszczanie na tradycyjne lekcje.
-
Chodzi oczywiście o wszystkie kursy z j. niemieckiego, żeby nie było, że jest jakimś poliglotą.
-
na czym polegaja te kursy? nauka z gazety??
-
Radze zapisac sie na standardowe kursy jezykowe/ korepetycje- to najlepszy sposob na nauke! Warto rowniez duzo czytac w obcym jezyku- polecam te metode, jakem student anglistyki
-
tylko ze mam brak czasu by sie zapisac na kursy na metode eskk czas by sie znalazl, chodzby poznymi wieczorami
-
Podręczniki + kasety + oddelegowany nauczyciel, który korespondencyjnie sprawdza Twoje postępy.
-
Uczylem sie w ten sposob szybkiego czytania (CEAC). Powiem Wam, ze to o wiele trudniejsza metoda, niz normalne lekcje, bo jak ktos naprawde nie chce i nie pracuje, to ciezko mu bedzie cokolwiek osiagnac.
-
Nazer, na pewno nie pożałujesz tego kursu. Uczę się z ESKK japońskiego i jest to b. dobrze wytłumaczone itp., tylko niestety trzeba mieć samozaparcie.. z tym już niestety gorzej Ale ogolnie kursy sa BARDZO dobre.
A jakiego ejzyka chcesz sie zaczac uczyc :>?
Pozdrawiam, Piotr
Uprawnienia umieszczania postów