Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: ESKK

ESKK

czy ktos z was uczyl sie jakiegos jezyka obcego w ten sposob?? czy to daje efekty? piszcie wszystko co wam palce na klawiature napackaja na ten temat

Re: ESKK

Ja sie uczylam jezyka niemieckiego w ten sposob. W szkole sredniej lub podstawowce - jakies 10 lat temu, moze dawniej. Cos tam sie nauczylam, ale juz dzisiaj nic nie pamietam...

Mój tata się uczył. Przerobił u nich wszystkie kursy i mówi bardzo dobrze.
    Problem tym, że takie kursy wymagają o wiele więcej samozaparcia, niż uczęszczanie na tradycyjne lekcje.

Chodzi oczywiście o wszystkie kursy z j. niemieckiego, żeby nie było, że jest jakimś poliglotą.

na czym polegaja te kursy? nauka z gazety??

Pawloosh
    Guest

Radze zapisac sie na standardowe kursy jezykowe/ korepetycje- to najlepszy sposob na nauke! Warto rowniez duzo czytac w obcym jezyku- polecam te metode, jakem student anglistyki

tylko ze mam brak czasu by sie zapisac na kursy na metode eskk czas by sie znalazl, chodzby poznymi wieczorami

Podręczniki + kasety + oddelegowany nauczyciel, który korespondencyjnie sprawdza Twoje postępy.

Atrax Robustus
    Guest

Uczylem sie w ten sposob szybkiego czytania (CEAC). Powiem Wam, ze to o wiele trudniejsza metoda, niz normalne lekcje, bo jak ktos naprawde nie chce i nie pracuje, to ciezko mu bedzie cokolwiek osiagnac.

Nazer, na pewno nie pożałujesz tego kursu. Uczę się z ESKK japońskiego i jest to b. dobrze wytłumaczone itp., tylko niestety trzeba mieć samozaparcie.. z tym już niestety gorzej Ale ogolnie kursy sa BARDZO dobre.
    A jakiego ejzyka chcesz sie zaczac uczyc :>?

Pozdrawiam, Piotr

Uprawnienia umieszczania postów