Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: avp

avp

Widziałem dziś filmik.
    Jest kilka ogromnych i bardzo rzucających się w oczy błędów (np. dorastanie obcego w kilkanaście-kilkadziesiąt ?!? minut). Etap jajo-twarzołap-chest burster-"imago" :P zajmowały im kilka godzin. To najpoważniejszy błąd. Film nawet fajny, mógłby być dużo lepszy. Na szczęście nie jest to całkowita kupa i jakoś można to strawić...

Generalnie traktuje to jako kolejny bonus. AvP i Alien: Resurection to takie bonsy. Dla nie zaspokojonych...

Re: avp

Tak dla wyjaśnienia bo zapewne leciały by pytania typu "co to za film ??"

chodzi o "Alien vs Predator".......

HmMMmmM no podobno (niewidziałem jeszcze filmu) jest tam Predalien ?? czyli w Predatorze rozwinął sie Alien i jak wyszedł był krzyzówką genetyczna ?? Prawda to czy fałsz :] bo jeżeli prawda to to totalna beznadzieja chyba kazdy kto to oglądał wie że Alien przejmował tylko niektóre cechy z "żywiciela" ale niebrał cech jego wyglądu.......

Morda odpowiedz czy był tam Predalien ?

MataManX
    Guest

Jest na samym końcu - wielu to interpretuje jako zapowiedź następnej części jako wojny predów z predalienami. Swoją droga ładny stworek jako larwa - alien z aparatem gębowym predatora ale jako dorosły nie może być zbyt atrakcyjny. Swoją drogą film nie był zły

MataManX i dobrze interpretują to bedzie Trylogia dlatego tesh filmy niesa takie długie :] chyba po 1,5h mają ?:] wiec musze sie wybrac do kina :] i oczekujemy "Alien vs Predator 2"

Ja i tam uznaje trylogie Aliena i dwie części Preda. Teraz siedze i myśle nad tym co zobaczyłem i coraz więcej błędów tam jest. Jakby to polączyć ze starszymi filmami wychodzi bajzel... i to jeszcze jaki...

morda obcych były 4 cześci a Predetora bodajze 3 :] chociaż co do Predatora niejestem pewien ale Obcy 4 był na 100%

MataManX
    Guest

predy były 2 alieny 4

No własnie co do Prediego niebyłem pewien ale jush teraz wiem :] ze był Predi z Dżungli i w mieście ;-)

ZakkWYLDE
    Guest

jak dla mnie kapa,no ale kilka scen bylo niezlych

Alieny byly 4 ale nie kazdy "uznaje" czesc czwarta bo psuje serie

Uprawnienia umieszczania postów