Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Robi nam pamparara ks Rydzyk robi nam pamparara;]

ZakkWYLDE
    Guest

Robi nam pamparara ks Rydzyk robi nam pamparara;]

http://okiem.boo.pl/okiem/index2.html i wybierzcie Metal I Szatan-to jest az smutne,od kiedy Maideni pretenduja do miana jakiegos Vivaldiego?:|

Dark Raptor
    Guest

Re: Robi nam pamparara ks Rydzyk robi nam pamparara;]

Woow. Jestem najstraszliwszym szansonistą... yyy... satanistą

Na ciemniaków nie ma rady. A kto zwróci uwagę na kolportowane oficjalnie przez RUCH gazetki w stylu "Pozanj Żyda", "Wojna polsko-żydowska" itp., powstające pod egidą szanownych "Narodowych Katolików" spod zanku LPR, RM (FM) i "Nazi Dziennika"?
    Kiedyś kupowałem bratu książkę do religii w jakiejś księgarni przykościelnej. Niektóre tytuły były zabójcze. I ciekawe, że jest bardzo wielu którzy się na to biorą :/

W końcu budują "cywilizację miłości" przeciwstawioną "cywilizacji śmierci"
    Kocham hipokrytów.

PS. Ja jakoś doskonale łączę death metal z klasyką... da się

Rozwalaja mnie takie artykuly... kiedys jeszcze czytalem prace magisterska jakiegos nauczyciela muzyki na temat strasznego wplywu metalu na psychike mlodzierzy. - tragedia.

tez to czytałem...

mnie powalił ten tekst: "Fakt niedostrzegania satanizmu w metalu jest pierwszym dowodem na jego obecność."
    To jak: "Fakt niedostrzegania u siebie choroby psychicznej jest pierwszym dowodem na jej istnienie"

Robi nam paparara to jest z piosenki:-) Górnicza Hutnicza orkiestra Dentaaa robi nam paparara, robi nam paparara. Fajne to:-)

A odnoście artykułu to jacyś posrańcy to pisali, ja słucham cięzkiej muzyki i chodze do kościoła, jakoś mi to nie przeszkadza:-)

ZakkWYLDE
    Guest

no piosenka kapelki pogodno,polecam:P a artykul-no coz,klapki na oczy sutanna na siebie i odprawiamy msze:]

A ja tam lubię takie artykuły, bo bardzo często ich autorzy wymieniają tam wiele ciekawych i wartościowych zespołów, których czasem nie znam.

looool xP "puszczajac plyty od tylu mozna uslyszec przeslanie od szatana" muahahha to jest podobne do "Mnozac ilosc czesci bilblii przez 333 otrzymamy 666 czyli liczbe szatana" hahah xP

Uprawnienia umieszczania postów