-
Re: Poraz kolejny...
to jest pojeba-e
ale oni sraja w gacie....,,aaaaaaaaaaaaaa waz se przyszedl nieidz tam bo cie zje!!!!!!''
tan waz im gowno zrobil i jeslibygo troche pogonili to by tam nieprzyszedl!!
debile debile i jeszcze raz idioci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
-
Powiem tak nie oglądałem tego programu ale po wypowiedziach wnioskuję że oni tam siedzą na jakiejś wyspie z wężami i mają przeżyć Gdybym ja był w jakiejś dżungli to na bank bym nie siedział i nie kleił tarra z bambusów aby sobie pobserwować wężyka wrzucał mu pokarm itp tylko bym zabijał wszystko co by mi pomogło przeżyć. Człowiek ma taką naturę musi zabijać aby przeżyć zabijać aby zjeść.
-
KnockeR tyle ze oni tam mają zarcia wpiz** zapasy na tygodnie całe TVN o nich dba :]
-
Pierwszy raz zupełnie przypadkiem natknołem sie na ten program i akurat był ten wężyk (zmysł terrarysty). Ktos tam wydedukował ze jak czarny w żółte paski to jadowity, ale jak to że najjadowitszy w tych terenach to juz nie wiem. Troche podejrzane że akurat na tak wielką wyspe wąż leżał 4 metry od ich stołu :] Obejrzalem pierwszy raz, wiecej nie obejrze.
-
wczoraj przysiadlem sie do starego i oglądałem to z nim bo siostra mi kompa zajeła i co musieli robić ?? jeść takie tłuste i ochydne larwy rohatyńca...... bleeeee
Uprawnienia umieszczania postów