-
-
Re: Sai, kama nunchako co wybrać?
naucz sie szybko uciekać, moja rada... a jak chchesz komus krzywde zrobic i pojsc siedziec za napaśc z bronią w ręku (ahhh ta nasza Polska....) to wez se nóż z kuchni. cya
-
Nie chce nikomu krzywdy zrobic a przychodzi w zyciu taka chwila ze ma sie dosyc uciekania. Zobacz jaka siara idziesz z dziewczyna napada cie jakis cieci a Ty uciekasz bezsensu... lepiej być przygotowanym na wszystko nie znamy dnia ani godziny.
-
Ale nie ćwicz capoeiry, bo ten styl walki nie ma wypracowanych ciosów w parterze, jak Cię koleś przewroci na ziemie to na nic Ci cały trening.
xav
-
osobiście proponuje aikido, a jezeli juz koniecznie chcesz cos przy sobie nosic to moze baton...
-
A co sądzicie o kraw magdze??
-
pałka sprezynowa + szybkie nogi :P chyba ze wygladasz tak jak ja to nawet dresy mi z drogi zchodzą :P <rotfl> musze zaczac pakowac ;]]]]]
-
Ja też mieszkam w poznaniu i trenuję Muay Thai. Mój klub znajduje się na ul.Kamiennogórskiej 5. Klub nazywa się "Sfera Walki" i polecam Ci ten klub. Tam są też inne sztuki walki jak chcesz trenować coś innego. Ja tam nie mam problemu z dresami bo sam jestem"tępym dresem" A trenuję dla przyjemności i może dlatego że kumple też trenują.
-
-
Boisz się, ze dostaniesz w dupę na treningu? Wolisz dostać w dupę na ulicy? :]
Uprawnienia umieszczania postów