Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Sai, kama nunchako co wybrać?

Sai, kama nunchako co wybrać?

SAI

KAMA

NUNCHAKU

Mieszkam sobie w Poznaniu i tam czasami jest nie wesoło pełno tych dresów itp niebezpieczeństw. Chciałbym opanować jakąś sztukę walki wykorzystującą jedną z tych broni długo zastanawiałem się nad nunchaku jednak jednak w naszum kraju za noszenie nawet w plecaku tego czegoś nieźle trzeba się tłumaczyć takie prawo zostaje więc sai wygląda na bardziej smiercionośną broń jednak nie jest na czarnej liście Jak ktoś się uczył czymś takim machać albo wie gdzie w Poznaniu można się tego naumieć to proszę o rady. Chyba że polecacie coś z innych sztuk walki waże jedyne 65 kilo więc vale tudo odpada myślałem nad caporaira ale nie wiem czy to dobry pomysł:/

Re: Sai, kama nunchako co wybrać?

naucz sie szybko uciekać, moja rada... a jak chchesz komus krzywde zrobic i pojsc siedziec za napaśc z bronią w ręku (ahhh ta nasza Polska....) to wez se nóż z kuchni. cya

Nie chce nikomu krzywdy zrobic a przychodzi w zyciu taka chwila ze ma sie dosyc uciekania. Zobacz jaka siara idziesz z dziewczyna napada cie jakis cieci a Ty uciekasz bezsensu... lepiej być przygotowanym na wszystko nie znamy dnia ani godziny.

Ale nie ćwicz capoeiry, bo ten styl walki nie ma wypracowanych ciosów w parterze, jak Cię koleś przewroci na ziemie to na nic Ci cały trening.

xav

osobiście proponuje aikido, a jezeli juz koniecznie chcesz cos przy sobie nosic to moze baton...

A co sądzicie o kraw magdze??

pałka sprezynowa + szybkie nogi :P chyba ze wygladasz tak jak ja to nawet dresy mi z drogi zchodzą :P <rotfl> musze zaczac pakowac ;]]]]]

Deathscythe
    Guest

Ja też mieszkam w poznaniu i trenuję Muay Thai. Mój klub znajduje się na ul.Kamiennogórskiej 5. Klub nazywa się "Sfera Walki" i polecam Ci ten klub. Tam są też inne sztuki walki jak chcesz trenować coś innego. Ja tam nie mam problemu z dresami bo sam jestem"tępym dresem" A trenuję dla przyjemności i może dlatego że kumple też trenują.

Jak możesz to się dowiedz co jakie jeszcze można sztuki tam trenować. Ja jestem początkujący a MUay Thai to brutlany sport boje się że jak dostanę w dupę na pierwszym treningu to już więcej nie będę chodził acha ile kosztuja treningi jak często się odbywają itp z góry dziekuję

Boisz się, ze dostaniesz w dupę na treningu? Wolisz dostać w dupę na ulicy? :]

Uprawnienia umieszczania postów