-
-
Re: Co robićie gdy...
Hihi...Tylko czekać,aż to trafi do najnowszego BRAVO
-
Odwal sie od Bravo . To jest naprawde wartosciowa sprawa!
Np. mozna sie tam dowiedziec, ze nie powinno sie rozmawiac z ludzmi, ktorzy WSTRZYKUJA sobie marichuane.
-
Chodzic z laska od 18 lat? ee nie.. moj dziadek ma 78 i trzyma sie tak krzepko, ze mu laska niepotrzebna.
a na powaznie, to teraz mam do tzw. spraw milosnych strasznie olewkowy stosunek, o ile kiedys mowilbym z jakims przejeciem.
-
Tak tak BRAVO jest super!!!Kupuje co tydzień,są tam TRENDOWE gadżety typu tatuaż 18L lub czadowy pierścionek Avril Lavigne.To jest naprawdę cool!I przynajmniej wiadomo,żeby nie przestawać z ludźmi,którzy palą pigułki ecstasy i mają dziwne krostki w okolicy łonowej,albo że im włosy nie chcą rosnąć.Z tego je największa polewka.Albo jak przysłowiowa "suczka" potknęła się na progu i wpadła na wymarzonego sąsiada z góry i miała 53 orgazmy.Ohh!
-
Jezeli ktos jednak by nie przetrawil nieszczesliwej milosci to.....http://www.gdynia.mm.pl/~krzych82/glowna/rysy.htm
;]
-
He, he... a ja znajduję ukojenie w górskich wędrówkach
Ciekawe, ciekawe. Proponuję kilka kroków na stronę słowacką i już masz o 4 m wyżej
-
dobra opcja bedzie w razie czego na przyszłość ...prawde mówiac nie wiedziałam że faceci aż tak bardzo przeżywają związki, rany jaka ja stereotypowa;/
Uprawnienia umieszczania postów