Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Co robićie gdy...

Deathscythe
    Guest

Re: Co robićie gdy...

Nie wiem czemu ale ja jestem jakiś dziwny bo mogę mieć laskę ale nie odczuwam takiej potrzeby Bo po 1. nie mam czasu na laskę a po 2. nie mam chęci żeby być z kimś. Wg mnie "chodzenie z laską" nie ma sensu ponieważ w wieku do 18 lat nie ma prawdziwej miłości Jest tylko zauroczenie. Więc nie ma po co "chodzić z laską" ponieważ wcześniej czy później się rozstaniecie Przynajmniej ja mam takie podejście do takich spraw.

Hihi...Tylko czekać,aż to trafi do najnowszego BRAVO

Atrax Robustus
    Guest

Odwal sie od Bravo . To jest naprawde wartosciowa sprawa!

Np. mozna sie tam dowiedziec, ze nie powinno sie rozmawiac z ludzmi, ktorzy WSTRZYKUJA sobie marichuane.

Atrax Robustus
    Guest

Chodzic z laska od 18 lat? ee nie.. moj dziadek ma 78 i trzyma sie tak krzepko, ze mu laska niepotrzebna.

a na powaznie, to teraz mam do tzw. spraw milosnych strasznie olewkowy stosunek, o ile kiedys mowilbym z jakims przejeciem.

Tak tak BRAVO jest super!!!Kupuje co tydzień,są tam TRENDOWE gadżety typu tatuaż 18L lub czadowy pierścionek Avril Lavigne.To jest naprawdę cool!I przynajmniej wiadomo,żeby nie przestawać z ludźmi,którzy palą pigułki ecstasy i mają dziwne krostki w okolicy łonowej,albo że im włosy nie chcą rosnąć.Z tego je największa polewka.Albo jak przysłowiowa "suczka" potknęła się na progu i wpadła na wymarzonego sąsiada z góry i miała 53 orgazmy.Ohh!

Jezeli ktos jednak by nie przetrawil nieszczesliwej milosci to.....http://www.gdynia.mm.pl/~krzych82/glowna/rysy.htm
    ;]

Dark Raptor
    Guest

He, he... a ja znajduję ukojenie w górskich wędrówkach
    Ciekawe, ciekawe. Proponuję kilka kroków na stronę słowacką i już masz o 4 m wyżej

dobra opcja bedzie w razie czego na przyszłość ...prawde mówiac nie wiedziałam że faceci aż tak bardzo przeżywają związki, rany jaka ja stereotypowa;/

Uprawnienia umieszczania postów