Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: >>>Cena akwa<<<

Mieszany widok

>>>Cena akwa<<<

Witam. Wie ktos moze gdzie w warszawie mozna kupic akwa w cenie hurtowej?? Z gory dzieki za odpowiedzi
    Pozdro!!!

TylerPL
    Guest

Re: >>>Cena akwa

W cenie hurtowej czy hurtem? Bo to raczej jest różnica... Ja osobiście za jeden z najlepszych sklepów uważam ten na Targowej w jednym domu handlowym (nie CH tylko DH, to jest różnica...) Jak się sklep dokładnie nazywał to Ci nie wsponmę, ale mają na prawde duży wybór.

W cenie hurtowej, chyba wiem gdzie to jest. tam jest tez taki duzy sklep z dywanami itp., a na budynku jest reklama lotto czy cos takiego?? A jak tam z cenami??

TylerPL
    Guest

Dokładnie w tym budynku! co do cen to Ci niestety nie powiem. Nawet w przybliżeniu bo ostatnie akwarium kupowałem chyba 5-6 lat temu... Ale na pewno mają bardzo duży wybór... To na pewno. Jak kojarzysz budynek to znaczy że musisz tam niedaleko albo mieszkać, albo często tam bywać... (bawie się w dedektykwa... :P), tak więc chyba nie będzie dla Ciebie problemem przejść się tam i spytać o ceny... A co do samych hurtowni to najtaniej wyjdzie Ci jak poprosisz zaprzyjaźnionego szklaża o pomoc i on Ci to zrobi może nawet za darmo... (oczywiście mówi o robocie, a nie o materiałach

A jakie rybki chcesz hodować (hodujesz) i jakie masz zamar akwa kupić? (ile L?)

Ja nie mieszkam w warszawie ale mam nie daleko ), bylem tam kiedys kilka razy. (co do wyboru to w Jankach w ANNA ZOO jest dosc duzy tylko nie wiem jakie ceny) Akwa potrzebne mi jest dla żółwii bo obecne jest duzo za male nie przyznam sie jakie bo by mnie tu pewnie zjechali.Chcialem kupic 200L. W cenie hurtowej bym pewnie zaplacil ok.160zł a normalnie ok.200zł
    Pozdro!

TylerPL
    Guest

Eh... To byś totalnie przepłacił! Jak dla żółwi to na 100% będziem miał taniej u szklarza!!! Nie kupuj w sklepie bo Ci się nie opłaca!!! Musisz mieć jakegoś szklaża w pobliżu! A jak nie to się popytaj ludzi i na pewno będą wiedzć, bo w końcu jak jakiś gówaniaż wybije piłką szybe to ktoś to musi wprawić... I może akwa-terra Ci zrobi...

Uprawnienia umieszczania postów