-
MU online
Gra ktoś może w tą gierkę? Sam się sobie dziwie ale ja jeszcze nie grałem. Ostatnio chciałem zacząć. Założyłem konto na muonline.com ale nie wiem czemu nie moge sciągnąć gry. Zna ktoś może jakieś inne źródła skąd moge sciągnąć najnowszą wersję, pacze i wszystko co tam jest jeszcze potrzebne ? Szukałem w sieci ale nie orientuje się w tym wszystkim za bardzo. Jeżeli ktoś wie jak mi pomóc i może wprowadzić mnie w świat MU to będę wdzięczny.
-
Re: MU online
ja wiem i ci pomoc moge ... odezwij sie na GG 3618062 ......
P.S Gram w MU
-
Gram na mu online na serwerze Wigle
Zarejestruj sie tam, to Ci pomoge w poczatkach.
Gram Dark Knightem, level 142, dosc dobrze sobie wygladam.. choc jeszcze mi brakuje do doskonalosci troche.
Mozesz liczyc na troche przedmiotow i w miare mozliwosci dam Ci jakiegos chaosika (kamienie.. jednostka platnicza, warte naprawde duzo kasy w mu), zebys sie jakos na poczatku ubral. Poczatki sa bardzo ciezkie
Btw. Zdjecie, ktore mam w profilu pochodzi ze zjazdu mojej gildii
Przyjechal nasz Guild Master, ktory robil zdjecie, dark wizard (ten kucajacy ). no i bylem ja
Moj nick na MU to NemesisPL
Mozna mnie spotkac najczesciej na serwerze 6, tylko musisz stworzyc sobie postac na Wigle. Jak juz sie zarejestrujesz, to daj znac, jaki nick itd.. :-)
-
Swoja droga dziwne troche, ze nie udalo Ci sie tego sciagnac.
Wchodzisz na www.muonline.com
Rejestrujesz konto, wchodzisz do dzialu download, logujesz sie, sciagasz gierke, nastepnie najnowszego patcha. Instalujesz gre, nastepnie patch przewaznie instaluje Ci sie do tego samego foldera, co gra, a jak nie, to recznie dajesz, zeby rozpakowal patcha do foldera i w sumie po sprawie.
Pozniej wybierasz sobie jeden z serwerow: Wigle lub Maya i na niej tworzysz postac.
Ja gram na tym pierwszym. Nie wiem jacy ludzie graja na Mayce, ale wiem, ze na Wigle jest ok
Tworzac postac masz do wyboru:
- Dark Knight - rycerzyk, postac dominujaca i najsilniejsza w grze. Ma duzo zycia, dobre ataki, duza szybkosc i swietna obrone.
- Dark wizard - malutko zycia, malutko obrony, powolne lecz bardzo mocne ataki - szczegolnie hell fire. Postac dla wytrwalych i ambitnych. W wielu sytuacjach potrzebuje DK w party
- Elf - Cos w rodzaju clerica, ale moze byc tez tak sprawny jak DK. Moze strzelac z luku, uzywac lekkich, szybkich broni. Ma duza szybkosc ataku. Moze przywolywac potworki, rzucac aury poprawiajace sile/obrone swoja oraz ludzi z drozyny. W sumie fajnie sie gra. Jezeli przypakowujesz punkty w agility, to stajesz sie szybkim killerkiem. Jezeli przypakujesz w energie, to inni z drozyny staja sie takimi . Postac bardzo poszukiwana.
... Magic gladiator - polaczenie Maga i Wojownika. Najmocniejsze, co moze byc, ale da sie tym grac dopiero, jak osiagniesz 220 level swoja normalna postacia.
A wiec jesli mialbys sie zdecydowac na cos na poczatku, to: najtrudniej i najbardziej "ambitnie" gra sie energy elfem/ magiem. Najlatwiej Ag. elfem i dark Knightem.
sorki za elaborat, ale jak ja wybieralem postac, to niestety za silnej nie wybralem i obrywalem od innych =). Trzeba miec strategie juz od poczatku.
No dobra, to tyle
Uprawnienia umieszczania postów