Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Azureus i torrenty

TylerPL
    Guest

Azureus i torrenty

Czy ktoś używa tego programu do ściągania tak jak ja? Zainstalowałem go dziś i chciał bym wiedzeć czego używacie do ściągania torrentów... jakiś strony internetowe... Albo jakieś filmy, gry które warto ściągnąć (i dobrze by było aby i podać torrenty do tego)

Pozdrawiam i Ziemni@ki RULEZ!!!

Re: Azureus i torrenty

ja uzywam same forum torentbits filelist itd

ja używam azureusa i ściągam torrenty ze stronki www.suprnova.org...

Z_Y_G_I
    Guest

Swojego czasu używałem Nova Torrent, teraz mam ABC

TylerPL
    Guest

Ściągam z tego grę Full Spectrum Warrior i nicy wszystko ok, ale jak zobaczyłem co jest w folderze CD1 to zdębiałem! Tam jest ok 50 plików każdy po 14,5MB o przykładowej nazwie "hlm-fsw1.r35" i jak to się ściągnie do końca to dalej tak będzie czy tylko program tak to sobie dzieli a poźniej weźmie to "do kupy"? A jak nie to jakim programem to odczytać...? I tak samo w sprawie gry Silent Hill 4 i ShellShock Nam '67... Tak samo to wygląda...

TylerPL
    Guest

Kurde! Kolejny problem z tym programem i plikami ściągniętymi z niego! Mianowicie ściągnąłem sobie płyte Geen Day - American Idiot (109MB) i po rozpakowaniu nie było w katalogu ani jednej piosenki tylko JPG ze zdęciem odwrotu płyty (spis piosenek). Drugą płytą jest Rammstein - Reise Reise i podobnie! Płyta spakowana zajmuje 82MB a po rozpakowaniu zalednie 7MB!!! Czy ktoś kożystał z tego programu i wie może o jakiś zasadach o których ja nie wiem...? Proszę pomocy!!!

Uprawnienia umieszczania postów