Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Szukam admina > rev.prv

Szukam admina > rev.prv

Ożeniony(a) z HTML'em, ze stałym łączem (aktualizacja >raz w tygodniu). Oddaję do dyspozycji reveille.prv.pl, nie mam możliwości systematycznego aktualizowania serwisu. Życzyłabym sobie, żeby praca była kontynuowana zgodnie ze starym zamysłem, tj. żadnych reklam graficznych, działów w rodzaju "czat", "forum", odnośniki przyporządkowane do dotychczasowych działów. Proszę o powstrzymanie się od zmian w kolorystyce, formule (na przykład skórki, skrypty portalowe) - strona od początku była projektem czysto informacyjnym, czas jej ładowania miał być jak najkrótszy, przy czym miała wyróżniać się troszkę na pierwszy rzut oka. Reveille.prv.pl powstało w grudniu 2001 roku, po czterech latach przykro byłoby, z uwagi na praktyczność, porzucić ten drobny zamysł katalogowania polskiej sieci terrarystycznej. Strona nie była nigdy wiązana z innymi serwisami na zasadzie połączenia zasobów. Udało mi się zarysować charakter sprawy, proszę pisać tutaj, po pewnym czasie wysyłam hasło wybranej osobie.

Re: Szukam admina > rev.prv

Chyba mógłbym się poświęcić, tym bardziej że nie mam żadnego ostatnio pomysłu na swoją stronkę, więc mógłbym aktualizować tą

Uprawnienia umieszczania postów