-
Linie lotnicze
Witam, moze zna ktos adresy internetowe lini lotniczych majacych polaczenie UK - Polska i odwrotnie. Airpolonia, LOT znam ) Reszty niestety nie... moze ktos pomoze? ;o)
Z gory wielkie dzieki!!!
Pozdro
-
-
Re: Linie lotnicze
Ja lecialem wizz air. Ale to wszystko zalezy gdzie konkretnie chcesz leciec.Jezeli do Londynu to proponuje jakies tanie linie tylko mowie z gory,ze mozesz miec problemy z przemieszczaniem bo wiekszosc z samolotow tanich lini laduje na lotnisku LONDYN LUTON a to jest daleko i trzeba sie potem przemieszczac busem i metrem do centrum Londynu
-
a jeśli bym chciał z Malmo to jest miejscowość w szwecji do polski to czym ??
-
-
ja zdecydowanie polecam LOT
nie zabierajcie pracy mojemu ojcu i latajcie LOT'em :P
"LOTem bliżej"
jeszcze neidawno bylo cos takiego jak white eagle ale niestety byla to firma p. Niemczyka ktory musiał ją zamknąć
z tanich linii to chyba najlepsza jest airpolonia, ale zobacz tez british airways(w obie strony chyba $150)
-
Dokladniej to chce sie wydostac z Anglii w kierunku Polski ;o) Chodzi mi o swieta, chce juz zabukowac bilet w dwie strony : Londyn-Polska, Polska-Londyn, moze polaczenie z Manchesterem - ale chyba Polska nie ma polaczenia z Manchesterem. Sprawdzalem airpolonia ale niestety nie bardzo to sie ma do mojejgo systemu zmiany w pracy. Trzeba cos pokombinowac...
-
ja potrzebuje tylko w 1 strone... do polski bo spowrotem wracam samochodem...
-
A kiedy wracasz? Moze sie zabiore ... ;o)
Dzieki Double, znalazlem fajne polaczenie Liverpool - Wawa :O) liniami Wizz Air
Uprawnienia umieszczania postów