Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Linie lotnicze

Linie lotnicze

Witam, moze zna ktos adresy internetowe lini lotniczych majacych polaczenie UK - Polska i odwrotnie. Airpolonia, LOT znam ) Reszty niestety nie... moze ktos pomoze? ;o)

Z gory wielkie dzieki!!!

Pozdro

Re: Linie lotnicze

wizz air

Ja lecialem wizz air. Ale to wszystko zalezy gdzie konkretnie chcesz leciec.Jezeli do Londynu to proponuje jakies tanie linie tylko mowie z gory,ze mozesz miec problemy z przemieszczaniem bo wiekszosc z samolotow tanich lini laduje na lotnisku LONDYN LUTON a to jest daleko i trzeba sie potem przemieszczac busem i metrem do centrum Londynu

a jeśli bym chciał z Malmo to jest miejscowość w szwecji do polski to czym ??

ja zdecydowanie polecam LOT

nie zabierajcie pracy mojemu ojcu i latajcie LOT'em :P

"LOTem bliżej"

jeszcze neidawno bylo cos takiego jak white eagle ale niestety byla to firma p. Niemczyka ktory musiał ją zamknąć

z tanich linii to chyba najlepsza jest airpolonia, ale zobacz tez british airways(w obie strony chyba $150)

Dokladniej to chce sie wydostac z Anglii w kierunku Polski ;o) Chodzi mi o swieta, chce juz zabukowac bilet w dwie strony : Londyn-Polska, Polska-Londyn, moze polaczenie z Manchesterem - ale chyba Polska nie ma polaczenia z Manchesterem. Sprawdzalem airpolonia ale niestety nie bardzo to sie ma do mojejgo systemu zmiany w pracy. Trzeba cos pokombinowac...

ja potrzebuje tylko w 1 strone... do polski bo spowrotem wracam samochodem...

A kiedy wracasz? Moze sie zabiore ... ;o)

Dzieki Double, znalazlem fajne polaczenie Liverpool - Wawa :O) liniami Wizz Air

Uprawnienia umieszczania postów