Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: boks

Tomasz S.
    Guest

boks

Witam.Jestem zagorzalym fanem boksu zawodowego,sam trenuje amatorsko.Moim idolem jest MIKE TYSON.Jestem ciekaw czy ktos z was lubi boks a jesli tak to mam prosbe czy moglibyscie przeslac mi (zaplace oczywiscie)jakiekolwiek materialy o nimnplakaty a najlepiej filmy z jego walk.Pozdrawiam.Narka!!!!

TylerPL
    Guest

Re: boks

Jak jest jakaś ciekawa walka to chętnie obejrze w TV. A tak to raczej nie interesuje mnie to tak jak żaden sport... Mnie to po prostu nudzi... Taka piłka nożna... Przez 90min takiś 20paru idiotów biega za jedną piłeczką aby trafić nią niędzy takie dwa słupki ogranicznone poprzeczną belką... TO JEST NIEZIEMSKO GŁUPIE!!!! I żeby jeszcze polska reprezentowała jakiś poziom.. Ale nie! 0 umiejętności!!! Dudka na bramarza do Liverpoola czy Manchesteru (nie pamiętam) wzięli chyba przez przypadek... Musieli chyba zaoszczędzić na jakiegoś napastnika.... A co do Mike Tysona to lubie go za to że jest bardzo kontrowersyjny... (odgryzł ucho...). To tyle jeśli chodzi o BOKS....

no faktycznie.. lubic kogos za to ze odgryzl komus ucho.. gratuluje inteligencji..

a co do walk tysona to mozna troche ich sciagnac przez p2p..

TO JEST NIEZIEMSKO GŁUPIE!!!!
    TylerPL według ciebie jaki sport jest inteligentny?? szachy

Taka piłka nożna... Przez 90min takiś 20paru idiotów biega za jedną piłeczką aby trafić nią niędzy takie dwa słupki ogranicznone poprzeczną belką
    Taa wręcz genialnee ;/ ]:-/

Jestem bardzo ciekaw w jakie gry grasz??

ja lubie oglądać, generalnie wole walki z uzyciem nóg, K1 itd : - )

Tomasz S.
    Guest

Ludzie spokojnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jezeli nie jestescie zainteresowani tematem to po co sie udzielacie???????????????Nienawidze takiej wiary co nie ma nic ciekawego do powiedzenia tylko glupio docina.A poza tym podziwiam TYSONA za jego wole walki i lata morderczych treningow.Jak kazdy czlowiek popelnil wiele bledow.Po za tym najpierw zapoznajcie sie z jego historia zycia a potem pogadamy.Nadal czekam na sensowne odpowiedzi.Nara.

TylerPL
    Guest

W jakie gry gram....? Hm... Zastanówmy się.... Couter-Strike, Wolfenstein, Battlefield: Vietnam. I wyszystko po sieci. Do niedawna WF był moim znienawidzonym przedmiotem bo wyglądał tak: dzieci, macie piłkę (do nogi, a jaką by inna dali, debile jedne) i grajcie sobie, a ja ide coś porobić... Teraz wreszcie mamy noramlny WF! Wymyk, odmyk, przewroty do przodu, przewroty w tył itp... To ja rozumiem! Co mojego zdania na temat piłki nożnej nie zmienie! To jest debilizm! Ale rozumiem że ktoś sobie bierze browarka, siada przed TV i odląda Eurosport. Dal wielu ludzi to ich jedyna rozrywka... Ja osobiście TV oglądam nie więcej jak 2-3H w tygoniu (zwykle 1 film + 10 minut przy obiedzie).
    Pozdrawiam wszystkich!

ja tam lubie k1 (chociaz teraz walcza same dupki -dawniej to było cos... crocop,hunt,
    lebaner itd. ) a pozatym to jeszcze lubie ultimatefighter - crocop górą!!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów