Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: www.osloskop.net WRÓCIŁ

www.osloskop.net WRÓCIŁ

Po długiej walce udało nam się.

Jak widać, mimo dużej ilości nieżyczliwych nam osób, udało nam się wrócić. Nasza nieobecność spowodowana była nierzetelnymi artykułami zamieszczanymi w dzienniku "Rzeczpospolita" i zamieszaniem jakie powstalo po ich publikacji. Dzięki czterem niezależnym opiniom wydanym przez prawników mamy pewność, że nie łamiemy w żaden sposób Prawa Polskiego, ani UE. Stąd po przerwie możemy Was znowu informować w sposób w jaki robiliśmy to do tej pory. Dla osób, które nie zauważyly jeszcze naszego odwiecznego "Disclaimera": Na serwerach naszej strony informacyjnej nie znajdują się, ani nigdy nie znajdowały się żadne pliki. Nie podajemy i nie podawaliśmy linków do jakichkolwiek plików objętych prawem autorskim. Jedyne co możecie tutaj znaleźć to opis, wielkość, typ, oraz suma kontrolna (MD4).

Zanim poddacie wątpliwości nasze słowa i zaczniecie nas ponownie oskarżać, proponujemy Wam:
    1. Zdobądzcie minimum wiedzy informatycznej.
    2. Porozmawiajcie z osobą, która rzeczywiście ma pojęcie o Prawie Autorskim w Polsce.

Serdecznie Pozdrawia
    Administracja Osloskop.Net
    (Sero,Fryzjer,Hakeem)

Re: www.osloskop.net WRÓCIŁ

W końcu, a juz myślałem że stronka przepadnie na amen.

Dobrze bo przez dłuższy czas stronka nie działała, a nie wiedziałem co sie stało (nie wiedziałem o artykule w Rzeczpospolitej). Ciesze sie z powrotu oby takie sytuacje się juz nie powtarzały ;]

a tak btw to dopiero teraz zorientowałem się, że Fryzjer z tcp i osłoskopu to ta sama osoba ;]

Deathscythe
    Guest

Bardzo dobrze że stronka spowrotem działa !!

No wkońcu! Witamy spowrotem!! ))

Uprawnienia umieszczania postów