-
Kroniki Riddicka
Ludzie film porostu mega zaje***** miodzio , full wypas , super extra , itp !!!!!!1 polecam każdemu !! ale najpeirw se luknijcie na pierwsza część "Pitch Black" jest też doje**** ale nie az tak jak Kroniki ludzie tam non stop sie na**********m !! MmMMm to jest dopiero film gdzie sa extra sztuki walki ;-)
-
Re: Kroniki Riddicka
"Pitch Black" - hit! (mam reżyserską wersje :P )
Co do "Kronik"... hmmm kto wie. Nie widziałem i mam nadzieje, że nie będzie tak jak w przypadku "Spider-mana 2" (trailer lepszy od całokształtu :/ ).
-
No ja widziałem tylko taki krótki 45minutowy (chyba) filmik i był bardzo, bardzo fajny.
-
morda polecam "Kroniki...." na 100% niebedziesz żałować ;-)
-
filmowy 'hellboy' lepsiejszy - sens życia, walka dobra ze złem, miłość, rodzina ;-)))))))))))) hihi
ale jako komiks, arcydzieło swego gatunku
-
Właśnie dlatego "Kroniki...." się wyrózniają bo niema jush tandetnego motywu dobra ze złem tylko jest walka zła ze złem ;-)
-
Nom. Riddick jest w ogóle jedną z mądrzejszych ( ^^ ) postaci współczesnego kina sci-fi. Reszte bym generalnie powiesił... amerykańce coraz to gorsze filmy robią.
-
Kroniki Riddicka są ok Pitch Black bylo bardzo dobre ale z całej trylogii najlepsza jest część Kroniki Riddicka - Mroczna Furia Opowiada o ym co było między Pitch Black a Kronikami
-
Szkoda tylko ze to film animowany :] jakby to nakręcili normalnie to byłby wypas
-
szczerze mówiąc ja częscto wole animki niż normalne filmy, Vampirehunter D, Ninja Scroll, Ghost in Shell wymiatają poprostu.
Uprawnienia umieszczania postów