Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Kroniki Riddicka

Kroniki Riddicka

Ludzie film porostu mega zaje***** miodzio , full wypas , super extra , itp !!!!!!1 polecam każdemu !! ale najpeirw se luknijcie na pierwsza część "Pitch Black" jest też doje**** ale nie az tak jak Kroniki ludzie tam non stop sie na**********m !! MmMMm to jest dopiero film gdzie sa extra sztuki walki ;-)

Re: Kroniki Riddicka

"Pitch Black" - hit! (mam reżyserską wersje :P )

Co do "Kronik"... hmmm kto wie. Nie widziałem i mam nadzieje, że nie będzie tak jak w przypadku "Spider-mana 2" (trailer lepszy od całokształtu :/ ).

No ja widziałem tylko taki krótki 45minutowy (chyba) filmik i był bardzo, bardzo fajny.

morda polecam "Kroniki...." na 100% niebedziesz żałować ;-)

filmowy 'hellboy' lepsiejszy - sens życia, walka dobra ze złem, miłość, rodzina ;-)))))))))))) hihi
    ale jako komiks, arcydzieło swego gatunku

Właśnie dlatego "Kroniki...." się wyrózniają bo niema jush tandetnego motywu dobra ze złem tylko jest walka zła ze złem ;-)

Nom. Riddick jest w ogóle jedną z mądrzejszych ( ^^ ) postaci współczesnego kina sci-fi. Reszte bym generalnie powiesił... amerykańce coraz to gorsze filmy robią.

MataManX
    Guest

Kroniki Riddicka są ok Pitch Black bylo bardzo dobre ale z całej trylogii najlepsza jest część Kroniki Riddicka - Mroczna Furia Opowiada o ym co było między Pitch Black a Kronikami

Szkoda tylko ze to film animowany :] jakby to nakręcili normalnie to byłby wypas

MataManX
    Guest

szczerze mówiąc ja częscto wole animki niż normalne filmy, Vampirehunter D, Ninja Scroll, Ghost in Shell wymiatają poprostu.

Uprawnienia umieszczania postów