Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Reise, Reise

Reise, Reise

Dzisiaj, po wieeelu miesiącach oczekiwania płytka wreszcie ujrzała światło dzienne.
    Jak wrażenia?

Re: Reise, Reise

łeee.. Mutter była lepsza.. zawiodłem sie troszka aczkolwiek pare kawałków jest niezłych, unikam stwierdzenia 'świetnych'

Na szczescie wyszła tez nowa plytka Papa Roach i ona osładza mi smutne jesienne wieczory :]

tak tak getting away with a murder
    ale i tak lepsze byly kawalki starsze, She loves me not czy last resort.....
    ehh te czasy dobrej muzyki:P

Albo Broken home, Between angels and insects....

Ja jak narazie słyszałem 2 utwory promujące płytę (chyba wszyscy wiedzą jakie to utwory).... Utwory super! Zobaczymy jak płytka ...

mialem reise reise juz 26 wrzesnia i powiem ze nawet mi sie podoba... niektore utwory lepsze, niektore gorsze, ale ogolnie niezle
    Tak przy okazji.. kto idzie na koncert 1.XII w spodku?

Ja mam od wczoraj. Pierwsze wrażenie jest takie, że średnio mi się podoba. Tak jak napisał Tomash - Mutter była lepsza.
    Zaczyna się miło, ale od Ameriki zamienia się w kluchy. Robi się jakaś taka mdła i jałowa. :|

No ale spotkałem się z opinią, że zaczyna się podobać dopiero po czasie. Na razie więc słucham.

jak narazie tylko America słyszałem, całkiem całkiem :-) odkąd pamiętam lubiałem słuchać Rammsteina, chyba nawet na ich koncert 1grudnia do sporka sie wybiore

Uprawnienia umieszczania postów