-
Reise, Reise
Dzisiaj, po wieeelu miesiącach oczekiwania płytka wreszcie ujrzała światło dzienne.
Jak wrażenia?
-
Re: Reise, Reise
łeee.. Mutter była lepsza.. zawiodłem sie troszka aczkolwiek pare kawałków jest niezłych, unikam stwierdzenia 'świetnych'
Na szczescie wyszła tez nowa plytka Papa Roach i ona osładza mi smutne jesienne wieczory :]
-
tak tak getting away with a murder
ale i tak lepsze byly kawalki starsze, She loves me not czy last resort.....
ehh te czasy dobrej muzyki:P
-
Albo Broken home, Between angels and insects....
Ja jak narazie słyszałem 2 utwory promujące płytę (chyba wszyscy wiedzą jakie to utwory).... Utwory super! Zobaczymy jak płytka ...
-
mialem reise reise juz 26 wrzesnia i powiem ze nawet mi sie podoba... niektore utwory lepsze, niektore gorsze, ale ogolnie niezle
Tak przy okazji.. kto idzie na koncert 1.XII w spodku?
-
Ja mam od wczoraj. Pierwsze wrażenie jest takie, że średnio mi się podoba. Tak jak napisał Tomash - Mutter była lepsza.
Zaczyna się miło, ale od Ameriki zamienia się w kluchy. Robi się jakaś taka mdła i jałowa. :|
No ale spotkałem się z opinią, że zaczyna się podobać dopiero po czasie. Na razie więc słucham.
-
jak narazie tylko America słyszałem, całkiem całkiem :-) odkąd pamiętam lubiałem słuchać Rammsteina, chyba nawet na ich koncert 1grudnia do sporka sie wybiore
Uprawnienia umieszczania postów