-
Re: Jurrasic Park
Film trzyma w napieciu ;P tak jak mowi Double pobudza wyobraznie ;D i wogule jest swietny =] ide szukac 2-giej czesci w moich plytkach =)
-
Film ma już kilka lat a ma lepsze efekty specjalne niz nie jeden współczesny film. Moim zdaniem efekty są tam genialne
-
Co do efektów, to uważam że żaden film mu nie dorównuje!!!!!! Takie efekty, że nie da się odróżnić, kiedy robot a kiedy obraz komputerowy i do tego 11 lat temu!!!!!!!
Żaden fim mu nie dorównuje i nigdy nie dorówna, Jurrasic Park 1 Jest najlepszym filmem wszechczasów, przynajmniej dla mnie!! Jest tak realny że jak go pierwszy raz obejrzałem, to bałem się że mnie raptory zjedzą przez 2 miesiące (miałem coś 3 lata:P) i całymi dniami rysowałem brachiozaury, porównując je do kominów (tych takich w prązki, czerwone i białe:P)
-
Nie byłaą sama... ja mam jeszcze u siebie ta serie gazetek "dinozaury" w czterech segregatorach :]
-
tez miałeś tego fajnego szkieletowego dinoazura, co świeciał w ciemnościach? lol
-
ja go miałem, ale niestety został połamany, po paru latach zabawy :P:P
-
Mialem swiecacego a teraz na meblach mam poustwiane drewniane z tych takick puzzli do skladania :]
-
Uprawnienia umieszczania postów