Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 42

Wątek: do trenujących judo i/lub aikido

Re: do trenujących judo i/lub aikido

szczerze mówiąc to na ulice najlepiej nadają sie biegi... bo nawet jak bys był niewiadomo jakim mistrzem ze 100letnim starzem treningowym to jak ci wyjdzie 1 nożownik na ulicy to i tak skonczysz ......( conajmniej w szpitalu.

Tak, kiedyś nawet zorganizował ktoś turniej styli. Wygrał gość ćwiczący BJJ. Ale tak jak pisałeś - ćwiczą ludzie a nie style.
    I tak naprawdę żaden styl nie będzie skuteczny, jeśli ktoś się nie przyłoży do ćwiczeń.

Słuszna uwaga. Albo nie 1 nożownik, a 10 indywidualistów odzianych w dresy. :]

na ulicy panowie w dresach nigdy nie zaczepiaj w pojedynke:P a wydaje mi sie ze nawet 2-3 porzadnych drechów by załatwilo miszcza:P gleba, a potem buty na twarz i efekt wiadomy;((

Biegaine, bieganie, bieganie i jeszcze raz bieganie (...)
    a jak nie da sie uciec a ich bedzie kilku to wybiez (heh o ile mozna nazwac to wyborem) włg ciebie najsilniejszego... kopnij go w jaja i... bieganie, bieganie i jeszcze raz bieganie (...)

Bingo. Na ulicy nie ma czegoś takiego jak honor. Jak ktoś się rzuca, to trzeba go unieszkodliwić nieważne jakim kosztem. Szczególnie, gdy wygląda na silniejszego.

redknee
    Guest

e tam bieganie mistrza.
    ja slyszalem ze kiedys w kielcach jakis mistrz zostal napadniety przez 5 typow,okrązyli go a ten z jednego wyskoku polozyl 2 gosci uderzając w glowe/twarz z buta (z tego jeden juz nie wstał, drugi dopiero po chwili)
    reszte typow rozwalil dzwigniami itd, jak ich (5) rozwalil to zadzwinil na policje.

gdy policja przyjechala to podobno zastala 5 gosci powiazanych paskami i kablem od budki telefonicznej

redknee
    Guest

a ten typ co ich rozwalil byl mistrzem aikido

prosze i nie rozkrecanie klutni na temat ze to niemozliwe bo ja tylko tak uslyszalem, nie wiem czy to prawda :/

tak to prawda ale na filmach z Segalem:P

Znając Policję - typów wypuścili a Senseia zatrzymali za zakłócanie porządku publicznego i demolowanie budek telefonicznych.

Uprawnienia umieszczania postów