Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Rundll32.exe

Mieszany widok

Rundll32.exe

Witam!
    Mam taki problem..jakims sposobem zniknal mi ten plik,ktory najprawdopodobniej jest odpowiedzialny za wylogowywanie z syt. Windows(jak daje zamknij system to komp. caly czas restartuje mi sie a nie wylancza)...jak to teraz naprawic??Mam wersje XP....dzieki za odp.Pozdro

Re: Rundll32.exe

Włóż płytkę instalacyjną Windowsa do napędu i w wierszu poleceń (start --> uruchom --> cmd --> OK) wpisz coś takiego:

g:\i386\expand rundll32.ex_ c:\windows\system32\rundll32.exe

Przy założeniu, że CD masz jako g:, a Windows jest w c:\windows. Jeśli nie, to odpowiednio zmień polecenie.

Jeśli to jest problem tylkotego pliku, to powinno być OK.

Identyczny plik jest jeszcze w katalogu c:\windows\system32\dllcache\, więc dla spokoju możesz powtórzyć polecenie z drugim katalogiem lub po prostu skopiować tam plik, który się rozpakuje przy pierwszym poleceniu.

chyba raczej 'expand g:\i386\rundll32.ex_ ...'

Hmmmm, a skąd system będzie wiedział, gdzie szukać expand.exe? :>

system nie musi szukac expand.exe bo to komenda systemowa tak jak del, copy itp.. musi znac tylko sciezke do pliku na ktorym chcesz ta komende wykonac i sciezke docelowa

Jutro zdobede plytke i bede kombinowal...szlag mnie juz trafia z moim złomem..dzieki za odp.Narka

Faktycznie - expand jest podany w "path".
    Co nie znaczy, że komenda, którą podałem jest nieprawidłowa.
    Na CD też jest expand (w tym samym katalogu, gdzie rundll. Dlatego I Twoja i moja komenda zadziała.

i wszystko gra

Uprawnienia umieszczania postów