Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: jestem taaaaaaaaaaka szczesliwa

ancur
    Guest

Re: jestem taaaaaaaaaaka szczesliwa

zdalam za drugim razem i ciagle w to nie wierze ......

ja tez zdalem za pierwszym razem i znam duzo osob co zdalo za pierwszym razem
    P.S. Nic nie bylo dawane w lape, liczyly sie tylko umiejetnosci powaznie

Ja też gratuluję!!!!Super przydatna rzecz ( mam od 7 lat)!!!

zdałem za pierwszym razem (ochrzanil mnie za to ze ludzi na pasach przepuscilem):
    1 peugot 309 - 1.5 roku bez wypadku
    2 fiat uno - 3 wypadki i 2 lata uzytkowania
    3 golf 2 - 2,5 roku 0 wypadków

mojego chłopaka oblali za to, że nie włączył migacza na placu, a kumpla oblali, że nie patrzył się w przednie lusterko - dosłownie :> u koleżanki z klasy na 9 osób zdała 1. I niestety nikt mi nie wmówi, ze oni wszyscy nie umieją jeździć - liczy się tylko kasa, egzaminatorzy (przynajmniej w moim mieście - to niemal plaga!) oblewają namiętnie wszystkich po przynajmniej 2 razy, żeby więcej zarobić, zwłaszcza, że teraz jest niesamowite obężenie na prawko :/
    ja chcę zdawać dopiero po maturze, żeby się nie uczyć dodatkowo i nie jeździć w zimie.

A mi nikt nie wmowi ze ktos zostal oblany za to ze nie patrzy w lusterko. NIe ma takiej mozliwosci, w aktach trzeba napisac za co sie kogos oblalo, a to by byl absurd. Czesto zalamani egzaminowani po oblaniu wymyslaja takie bzdury. Poprostu trzeba to wryc na pamiec( niestety)
    Ja zdalem za 1 razem, ale nikt nie mogl mnie oblac za nie ppatrzenie w przednie lusterko

Deathscythe
    Guest

Mi zostało jeszcze pół roku do prawka

gratualcje :]

kumpla oblali za to ze sobie nie ustawil lusterek pomimi tego ze ich nie musial ustawiac bo wszysko widzial

tez nie moglam w to uwierzyc, poki nie zobaczylam tego takiego druku, gdzie jest wypisane, co sie zrobilo zle :>

Uprawnienia umieszczania postów