Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: SE T610

Mieszany widok

mikusis
    Guest

SE T610

Witam

Dziś stałem sie szczęśliwym posiadaczem telefonu SE T610.

Mam pare pytań:

1. Czy istnieje soft dzięki któremu moge wgrac do telefonu mp3 i je na nim odsłuchac??

2. Czy mozna za posrednictwem IRDY przesyłac fotki z telefonu na pc?

3 . Znacie ajkieś dobre bezpłatne stronyz softem,logami,dzwonkami do tego telefonu??

Re: SE T610

Witam

Poszukaj na :
    http://www.t610se.prv.pl/
    http://www.myt610.net/

Znalezienie tych stron zajelo mi 20s

Pozdrawiam
    Londo

mikusis
    Guest

A i jeszcze ejdno pytanie czy mozliwe jest aby ten Erikson kręcił również krótkie filmiki po zainstalowaniu jakiegos programu??

Ale sie obudziłeś jak trzmiel w zimie, trzeba już było kupić T 630 i byś nie musiał zadawać tyle pytań.
    To tak jakbyś kupił Zaporożca i chciał zamontować Airbag i ABS, ASR itp.

na Twoim miejscu spróbowałbym jeszcze zainstalować mikrofalówke, latarke, lodówke, 4 koła, klimatyzacje, szereg odjechanych gierek i maszynke do mięsa. A Ty tak skromnie do tematu podchodzisz...

Szczeże mowiąc to śmiać mi sie chce z takich jak Ty. Kupił sobie telefon i teraz sam już nie wie co z nim robić. A powiedz mi po co Ci te wszystkie pierdoły w telefonie? Zeby przyszpanować przed kumplem co to Ty nie jesteś? Telefon służy do dzwonienia, względnie do pisania smsów. Nie wiem co takiego ludzie widzą w aparatach w telefonie, możliwościach kręcenia filmów itd itp. Chcesz kręcić filmy - kup sobie kamere, chcesz robić zdjęcia - kup sobie aparat. Nie mówicie mi że macie 10w1 bo to kilo prawda. Co jest do wszystkiego to jest do niczego.
    Zaraz tu ktoś na mnie najedzie, ze nie mam takiego i mi żal dupe ściska. Otórz miałem różne telefony, z wbudowanymi aparatami też. Ale jest to poprostu tandeta, zwykły gadżet na który ludzie sie rzucają chcąc być 'trendy'...

mareq nikt sie nie rzuci bo masz 100% rację, sam uzywam simensa m35 juz 3 latka i pewnie jeszcze z 3 mi posłuzy, choć dwa tygodnie temu dostałem SE630 (1zł) za kolejne przedłuzenie umowy to jeszce w tym samym dniu poszedł do ludzi za całkiem niezłe pieniążki

Nie przesadzajcie, koles zadal rzeczowe pytanie, a wy go odrazu jedziecie ze kupil telefon dla szpanu itp. Bez przesady!

I mimo wszystko aparat w telefonie to czasami dobra rzecz, mi sie czesto przydaje zeby uwiecznic jakies chwile i miec je przy sobie, a nie bede specjalnie do tego celu kupowal cyfraka...
    Podobnież odtwarzacz mp3

Prezentujecie typową postawę poaka...

sorx, mialem na mysli "polaka"

mikusis
    Guest

Re: Do MareQ

Ty najduchu jeden!!!
    Nie szpanuje tym telefonem, nawet nie nosze go do szkoły!
    Czy ty tylko umiesz wszystkich krytykowac i wytykać im wszystko??
    Sam popatrz na siebie i sie zastanów jaki ty jesteś.
    Żal to i moze dupe sciska ale nie od mojej wypowiedzi a od twojej!!

Ty mnie obraziłes a ja sie zrewanżowałem.

Prawo Bibli "Oko za oko, ząb za ząb"

Witam

Ludzie wyhamujcie, tyle szumu z powodu glupiego telefonu, jakby byla mowa o telewizorze to byscie sie chyba pozabijali

Pozdrawiam
    londo

Uprawnienia umieszczania postów