Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 60

Wątek: TVN to banda mordercow

ZakkWYLDE
    Guest

Re: TVN to banda mordercow

ken kenem,ogólnie kij z nim,ale mmm komercja komercja,no ale takie sa zalozenia tego programu.To po pierwsze.Po drugie-nic nie zdzialacie.TVN bedzie mialo wasze glosiki sprzeciwu gdzies-powdód?Taak,kasa,tylko troche inaczej.Nie wiem czy wiecie,ale przez film Final Fantasy Within Square prawie zbankrutowalo,i podobnie jest z tvn.Oni wylozyli kolosalne pieniadze i nie zrobia kompletnie nic aby program przerwac(tzn transmisje,bo to jest chyba krecone jak agent-wczesniej,potem montaz,obrobka itp).A czy szkoda weza?To dosc denny argument,na wasze potrzeby gina setki zwierzat i jakos macie to gdzies,a tu nagle waz umarl i Olaboga sadysci.

Mysle,ze o to przede wszytskim chodzi wiekszosci z nas...

ustawa o ochronie zwierzat.
    art.17
    6. Zabrania się propagowania lub upowszechniania drastycznych scen
    zabijania, zadawania cierpienia lub innej przemocy, ze strony człowieka,
    której ofiarami są zwierzęta, chyba ze sceny te maja na celu napiętnowanie
    okrutnego zachowania wobec zwierząt.

A czy szkoda weza?To dosc denny argument,na wasze potrzeby gina setki zwierzat i jakos macie to gdzies,a tu nagle waz umarl i Olaboga sadysci
    Ja moze sie nie powinnam wypowiadac bo jestem weganka... ale terrarysci pewnie wywyzszaja gadziory nad inne zwierzaki..
    ale jak juz pisalam problem nie w tym ,moim zdaniem,czy to waz czy inne zwierze(i tak pewnie jakies by jedli na obiad:/,tylko w tym,ze to jest epatowanie przemoca i pokazywanie zabijania jako takiego odwaznego,meskiego czynum,a to ze go jedli czy tez nie jedli to nie w tym rzecz..to jest robienie sensacji z dreczenia zwierzecia...

No ale popatrzecie było chyba 2 kolesi którzy byli przeciwko zabicia tego wężyka chcieli go wypuścić no ale grupa zrobiła głosowanie i zostali przegłosowani i ten zj**** ken zrobił fatality węrzykowi także widzicie możnabyło wypuścić węża ale oni to zrobili tylko dla sławy i wogóle dlatego co wcześniej pisaliśmy...

jezu zamknijcie ten watek bo jak widze wypowiedzi niektorych dzieciakow to smiac mi sie chce. zalosne. jeszcze zacznijcie plakac nad losem sadystycznie "mordowanych" drzewek ktorymi podcieracie sobie "sadystycznie" swoje wlasne egoistyczne dupy. przepraszam za wyrazenie, ale byl to wniosek o zamkniecie tej do niczego nie prowadzacej dyskusji. [tak to ja- terrarysta BIN LADEN, lubie znecac sie nad zwierzetami i sikac do miski mojego psa (zapewne takie komentarze o mnie sie pojawia- potwierdzam)]. holy mother!!!

jezu zamknijcie ten watek bo jak widze wypowiedzi niektorych dzieciakow to smiac mi sie chce. zalosne. jeszcze zacznijcie plakac nad losem sadystycznie "mordowanych" drzewek ktorymi podcieracie sobie "sadystycznie" swoje wlasne egoistyczne dupy. przepraszam za wyrazenie, ale byl to wniosek o zamkniecie tej do niczego nie prowadzacej dyskusji. [tak to ja- terrarysta BIN LADEN, lubie znecac sie nad zwierzetami i sikac do miski mojego psa (zapewne takie komentarze o mnie sie pojawia- potwierdzam)]. holy mother!!!

przepraszam za double-posta :-/ ale mialem problemy techniczne...

Smakuje wam mięsko na kolację???

Prosimy wszystkie osoby którym, bestialski stosunek ludzi do zwierząt
    nie jest obojętny o wsparcie naszej akcji.

Na stronie: http://www.klubgaja.pl/gorace_info/ prezentujemy
    wystosowany przez Klub Gaja oficjalny list w którym, znajdziesz
    szczegóły bezmyślnego zabijania zwierząt na antenie TVN skierowany do
    Danuty Waniek Przewodniczącej Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji
    oraz Edwarda Miszczaka Dyrektora Programowego TVN.
    Wesprzyj naszą akcje wyślij swój protest pod adresy korespondencyjne
    zawarte w liście lub mejlowe: waniek@krrit.gov.pl; widzowie@tvn.pl.
    Kopie swego listu prześlij na nasz adres: klubgaja@klubgaja.pl

Uprawnienia umieszczania postów