Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 60

Wątek: TVN to banda mordercow

Re: TVN to banda mordercow

ja bym temu gościowi sam siekierką łeb odrobał a jesli mieli go zabić mogli mi dać ))

to jest chore, komercja komercja i jeszcze raz komercja, chca show na zwierzetach ? ogladal ktos wild boyz ? show ze zwierzetami, lecz nie dzieje im sie krzywda, w najgorszym wypadku zwierze sie zestresuje ale DALEJ ZYJE ! patrzac na takie prymitywy juz mnie bardziej podnieca jak Steve-O wlewa sobie do ust tarło a nastepnie sperme jesiotra niz zabijanie pytona chociaz nie mozna byc tez tak malo tolerancyjnym, zdania sa podzielone , moje odczucia tez, niektorzy hoduja karaczany, niektorzy nimi karmia swoje zwierzatka, tak samo jest np. z myszami. Chociaz juz tyle rzeczy widzialem ze to jest az przykro, bylem na fermie strusi, facet opowiadal o ich hodowli itd podsumowal to wszystko "kocham te zwierzeta, kazdy strus jest dla mnie bardzo wazny, a za 15 minut nawijal o tym ze z 10 strusi zabija 8 , zostawia jedna pare i tak w kolko. Sam sobie zaprzecza, ja jakbym mial teraz zabic moje kameleony czy nawet ptasznika dla kasy, to bym tego nie zrobil, moze jakbym glodowal czy dzielil przyslowiowa zapalke na 4 czesci to moze i tak ale ludzie ktorzy sa w tym programie nie sa tacy biedni, pomijajac to ze czesc z nich juz byla w roznych Reality show i ma kase zwyczajne barbarzynstwo, ciekawe jakby zareagowala spoleczenstwo - to samo ktore teraz sie podnieca tym ze zabili weza - jakby na ekranach swoich TV zobaczyli jak ludzie z "przefajnej" wyprawy robinson zabijali psa. Mysle ze list do redakcji TVN nic nie zmieni, dla takiej wielkiej stacji szkoda bylo by tylko cos w telewizji zlego na ich temat. Zreszta ludzie machna reka na takie cos bo przeciez weze sa obslizgle, zabijaja ludzi, polykaja w calosci, wogole tamci mieli szczescie ze zabili tego weza przeciez o malo nie zgineli, waz to maszyna do zabijania ludzi przeciez

ok rozmawialem z mama :P (musze bo nie mam 18 lat) ogladala ten program i moge sie pod takim pismem podpisac, jesli bedzie potrzeba, bedzie cos takiego organizowane to mozecie liczyc na moj podpis moja mama tez jest oburzona i powiedziala ze tez moze sie podpisac

Tomasz S.
    Guest

A ja jak bym spotkal tego k...sa co odcial glowe temu pytonowi siatkowanemu to dostal by ode mnie takiego sierpa na szczene zeby leb tez mu odpadl.Taki piekny okaz.Banda j... mordercow.Takie programy to KOMERCYJNE SCIERWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a wiecie kto odciol wezowi glowe? KEN ten co pieprzyl sie z frytka w big bradeże :/ na stos z nim !

skoro wiem ze to ken to moge napisac wiecej, to jest czlowiek komecja, wypieprzyl ja w bb glownie dla komercji i tutaj tez widac przoduje ludzie ktorzy chca sie jak najbardziej wylansowac ehhh

o jeżu mi też węża żal, ale totalnie Was nie rozumie... moze dla niego zabicie węża jest łatwiesze niż zabicie kury - i co z tego?? jego sprawa... a teksty typu - Taki piękny okaz, tylko potwierdzają Wasz egoizm..... nie chodzi Wam o to że ktoś zabił zwierze bo sami wcinacie ich sporo ale o to że to był pękny wężyk jakiego moglibyście trzyamć w terrarium.... Jednąjedyną rzeczą którą tu uważam za zło to to że zrobili z tego sobie reklame - z zabijania, a żadnych zwierząt nmie powinno się zabijać w takim celu. Do saych ludzi którzy weża zabili nie powinniściem ieć większych pretensji bo to kwestia mentalności. Jeśłi dla nich wąż to nic wartościowego to trudno.... dla Was niczym wartościowym nie są gryzonie którymi karmicie węże...

Przykład totalnego debilizmu :/

nie bede piosał co sądze o 'kenie' ponieważ dostałbym bana. oglądałem kilka odcinków ryzykantów i muszę powiedzieć iż był to ciekawy program, czego na pewno nie można powiedzieć o tym ścier... z tvnu. oglądałem 1 odcinek - szkoda słów. tvn splagiatował scene z odcięciem głowy wężowi (cos podobnego zdaje się robili terroryści tyle że ludziom)

chrzanu
    Guest

nas (terrarystów) się rózne związki czepiają za to że trzymamy takie zwierzęta, chodź zapewniamy im jak najlepsze warunki, a takim *****ą z TVN dają wolną reke

Uprawnienia umieszczania postów